DEH

DEH

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Γιάννης Μανές: ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ !! ΕΣΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΔΑΜΙΔΗ

Γιώργο Αδαμίδη:
Οι υπεύθυνοι άνθρωποι δίνουν και υπεύθυνες απαντήσεις και αναλαμβάνουν και την ευθύνη των όσων λένε.
Εσύ  όμως, δυστυχώς πετάς την μπάλα στην κερκίδα  (πάγια τακτικής σου)
Δεν ακουστήκαν, ούτε από τον  παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων, ούτε από τους συνεργάτες του, οι καταγγελίες για
απεργοσπάστες  συνδικαλιστές του Δ.Σ της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, αλλά εσύ Αδαμίδη το κατήγγειλες.
Θα περίμενα από εσένα όταν καταγγέλλεις κάτι – κάποιους να έχεις και τα στοιχεία εκείνα που θα τα  αποδεικνύουν.
Αντί λοιπόν να τεκμηριώνεις  με στοιχεία την καταγγελία σου, με καθαρά ξύλινο συνδικαλιστικό λόγο  απαντάς επιλεκτικά και όχι ουσιαστικά.  :
Ζήτησα εάν έχεις στοιχεία για απεργοσπάστες να τα καταθέσεις, διότι σε διαφορετική περίπτωση συνεχίζεις να είσαι ψεύτης και συκοφάντης.
Προφανώς για να μην τα καταθέτεις δεν έχεις.
Όσο για την αλλαγή του απεργιακού σχεδιασμού για την εκτός λειτουργίας 3 μονάδων ενώ στον αρχικό μας σχεδιασμό είχαμε στόχο για 9, προφανώς ξέρεις καλύτερα από εμένα γιατί δεν έγινε.
Στο ξαναλέω λοιπόν, γιατί κάποιοι υπονόμευσαν την απεργιακή κινητοποίηση, με ταξιδάκια αναψυχής.
Και για να αποκαταστήσω και την αλήθεια, την Κ.Α.Ε την απαρτίζουν,  το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και οι πρόεδροι των πρωτοβάθμιων σωματείων, άρα και εσύ έχεις την ευθύνη του σχεδιασμού.
Εγώ εκτελούσα τις εντολές της Κ.Α.Ε και με την συμμετοχή των εργαζομένων που τους ευχαριστώ υλοποιήσαμε εν μέρει τον σχεδιασμό με την κράτηση 1 μονάδας.
Γιώργο Αδαμίδη:
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούνε όλοι οι πολίτες της χώρας, με την αβεβαιότητα για το τι θα γίνει αύριο, με την ΔΕΗ να είναι στα πρόθυρα της πλήρης ιδιωτικοποίησης – ΞΕ-ΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ δεν δικαιούται κανείς για 30 δευτερόλεπτα  τηλεοπτικής παρουσίας του (για προσωπικά του οφέλη)  να υπονομεύει και να διχάζει το εργατικό και συνδικαλιστικό κίνημα με ανακρίβειες και ανυπόστατες καταγγελίες.
Σε αυτές τις στιγμές θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και τα όποια προβλήματα να λύνονται  στα θεσμικά όργανα που λειτουργούμε και όχι αλλού.
Σταμάτα λοιπόν, αυτές τις τακτικές που θυμίζουν τους Μύθους του ΑΙΣΩΠΟΥ και προσπάθησε από την θέση που κατέχεις, να συμβάλλεις σε αυτή την δύσκολη στιγμή για την ενότητα του  εργατικού και συνδικαλιστικού κινήματος, για το καλό της επιχείρησης, των εργαζομένων και της τοπικής κοινωνίας.
 
                Μανές   Ιωάννης
        Μέλος ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: