DEH

DEH

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Παραπλανητικές οι αυξήσεις στη ΔΕΗ που ανακοίνωσε ο Παπακωνσταντίνου

Για παραπλάνηση των πολιτών όσον αφορά τις πραγματικές αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ κατηγορεί ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τον υπουργό ΠΕΚΑ, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, επισημαίνοντας ότι το ποσοστό της αύξησης που ανακοινώθηκε, το οποίο είναι της τάξεως του 9,2%, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα καθώς η πραγματική φτάνει το 12,2%, δεδομένης της αύξησης ύψους 3% στο τέλος ΑΠΕ που ανακοινώθηκε προ ημερών.
«Για μια ακόμα φορά τα στοιχεία που δίνονται από το ΥΠΕΚΑ –αυτή τη φορά σε ό,τι έχει να κάνει με την αύξηση των τιμολογίων- φαίνεται να είναι προς την κατεύθυνση παραπλάνησης του κόσμου, αφού το ποσοστό που ανακοινώθηκε είναι της τάξεως του 9,2%, ενώ στην πραγματικότητα η τιμή είναι στο 12,2%», σημειώνει ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ,
προσθέτοντας ότι «μάλλον ο κ. Παπακωνσταντίνου λησμόνησε ότι προ δεκαημέρου είχε αποφασίσει αύξηση τέλους υπέρ ΑΠΕ σε ποσοστό 3%».
«Φαίνεται ότι η πράσινη ενέργεια τόσο πολύ έχει συνεπάρει τον υπουργό, που πλέον αδυνατεί να σταθεί στο ύψος των …. αυξήσεων και να τις ανακοινώσει ως έχουν στο καταναλωτικό κοινό. Στους πολίτες δηλαδή που θα κληθούν να πληρώσουν το μάρμαρο και μάλιστα υπέρ της ακόρεστης τσέπης των ιδιωτών παραγωγών ΑΠΕ», σημειώνει ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
«Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταγγέλλει την παραπλανητική και αποπροσανατολιστική πολιτική του κ. Παπακωνσταντίνου, τον καλεί να καταργήσει την τακτική της «επιλεκτικής μνήμης» και να πει επιτέλους στον κόσμο όλη την αλήθεια: ότι τα μόνα προνόμια των εργαζομένων στη ΔΕΗ όλα αυτά τα χρόνια είναι οι εκατοντάδες νεκροί στη μάχη για να ηλεκτροδοτηθεί η χώρα», καταλήγει το σωματείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: