DEH

DEH

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Ο Γυρολόγος

Στην κατεύθυνση ΣΑΜΑΡΑ φαίνετε να κινείται οι ΔΑΚΕ του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και όπως όλα δείχνουν ούτε αυτήν είναι αγκαλιά με τις εκλογές. Πιθανόν ως επιθυμία της θα είναι να πετύχει τον στόχο (του) ο Πρόεδρος του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και η ΠΑΣΚΕ και τους αφήνουν απερίσπαστους να κάνουν την δουλεία τους. Είναι σίγουρο πως αν βιαζόταν να επιτύχουν τον στόχο να πάρουν την Προεδρεία σίγουρα θα τορπίλιζαν την επιλογή Αδαμίδη να πάει τις εκλογές σε δυο (2) αναβολές χωρίς άλλη απόφαση Γ.Σ. ή έστω Δ.Σ. και θα έκαναν σημαία τις προσωπικές του διαδρομές για την μονάδα και τις περικοπές.
Προφανώς μετά την εξέλιξη αυτή, ο καθένας μπορεί να καταλάβει τον λόγο διαπλοκής των γραναζιών.
------------------------------------------------------------------------------------
Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες, στην έκτακτη συνεδρίαση της ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ όπως είχαμε γράψει την προηγούμενη Κυριακή, με αφορμή το σκληρό κείμενο αμφισβητήσεις και επίρριψης ευθυνών των τεσσάρων, παραιτήθηκε  ο Γραμματέας  του σωματείου συν. Αθ. Μάστορας από την θέση του καθώς και ο Αναπληρωτής Γραμματέας συντονιστικού της ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συν. Κων. Καζαντζίδη, θεωρώντας ότι υπονομεύονται από στελέχη της ΔΑΚΕ εντός κι εκτός παράταξης.
Παρότι οι παραιτήσεις δεν έγιναν δεκτές από την πλειοψηφία, δεν κατέληξαν σε καμία απόφαση, με τους δύο να επιμένουν ότι οι παραιτήσεις τους ισχύουν.     
-------------------------------------------------------------------------------------
Σκληρές οι κατηγορίες του Βουλευτή Φλώρινας κ.  Λιάννη για τους συνδικαλιστές. Προφανώς θα είχαμε τις γνωστές αντεγκλήσεις μεταξύ τους, μεγαλοιδεατισμούς και ΠΡΩΣΟΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ (ελπίζουμε καθήμενοι και ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΑΣ όπως είδαμε στην ΣΤΕΠΟ) και γι΄αυτόν τον λόγο τους τα χώνει κανονικά. Τους κατηγορεί ότι βάζουν το συμφέρων τους πάνω από το συμφέρων της Φλώρινας και ότι εξαιτίας του παράλογου μείγματος δεν κατέληξαν πουθενά.     

Δεν υπάρχουν σχόλια: