DEH

DEH

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

«ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ» ΑΛΙ-ΕΥΣΗΜΑ

Τσολάκης Πασχάλης
ΔΕΗ Προκαταβολή στις 10 του μήνα-Δώρο στις 20!!-Εξόφληση στις 30! Αυτήν την ανακοίνωση (ίσχυε πριν δύο χρόνια!) ανάρτησε εργαζόμενος της ΔΕΗ, σε κοντρόλ Σταθμού παραγωγής, για να «πικάρει» προφανώς συναδέλφους του, ίσως και συνδικάτα, που επιμένουν ακόμα «σοσιαλιστικά» και «σωτηριακά»!
.....Για αυτό και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις εμφανίζονται αγωνιστικές και επαναστατικές! Σαν τους στρατηγούς που συμφώνησαν να χαθεί η μάχη, αλλά κάνοντας μάχη επί χάρτου, προσπαθούν να κρατήσουν το ηθικό των στρατιωτών υψηλό, μη λάχει και μάθουν τι τους περιμένει! Κι όταν δεν καταλαβαίνουν οι στρατιώτες, εν προκειμένω οι εργαζόμενοι, το οφθαλμοφανές, τότε θα αναγκαστεί και πάλι ο Πάγκαλος να κάνει ριπλέι!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΚΑΙ ΟΙ
Nikos Ntinos
Νίκος Ντίνος
ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΙΝΑΙ
ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΙΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: