DEH

DEH

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΒΟΜΒΑ στο μειωμένο ρεύμα και περαιτέρω ψαλίδι στις δαπάνες μισθοδοσίας. ΓΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ και αναμένουν τις κινήσεις των συνδικάτων.

Το ΥΠΕΚΑ επιβάλλει ουσιαστικά (εμφανίζεται να τα έχει ζητήσει από τη διοίκηση) μέτρα μείωσης του κόστους και βελτίωσης των αποτελεσμάτων της επιχείρησης. Για παράδειγμα περικοπή κατά 10%-15% του λειτουργικού κόστους, περιορισμό δαπανών μισθοδοσίας, κατάργηση μιας σειράς παροχών που απολαμβάνει το προσωπικό της, όπως η έκπτωση 80% στα τιμολόγια που έχουν υπάλληλοι και συνταξιούχοι της εταιρείας κ.λπ

Ζητά από τη διοίκησή της να περικόψει περαιτέρω κατά 10%-15% το λειτουργικό της κόστος, να περιορίσει κι άλλο το κόστος μισθοδοσίας της, καθώς και να καταργήσει μια σειρά παροχών που απολαμβάνει το προσωπικό της, όπως η έκπτωση 80% στα τιμολόγια που έχουν 55.000 άτομα (υπάλληλοι και συνταξιούχοι της εταιρείας) και που κοστίζει στην εταιρεία 40 εκ. ευρώ το χρόνο.  

3 σχόλια:

ΝΙΚΟΣ είπε...

Ο όρος αλήτης είναι επιεικής.
Αυτός θέλει κρέμασμα στο Σύνταγμα
μαζί με όλους τούς αλήτες που τόσα
χρόνια μας εξαπατούσαν,και έφαγαν τα
λεφτά της χώρας μας.Ας πάνε να χαθούν
να σωθούμε.Είναι όλοι τους άχρηστοι.

Ανώνυμος είπε...

Ας μας πει ο Κυριος Παπακωνσταντίνου έχει δουλέψει ποτέ; Και αν ναι που;
Επιδή έχω δουλέψει σε αρκετές εταιρίες πριν εργαστώ στη ΔΕΗ ο κάθε εργοδότης είτε οικειοθελώς είτε μεσο κλαδικών συμβάσεων παρέχει στον εργαζόμενο είτε δωρεάν είτε σε μειωμένη τιμή το προιόν που παράγει. Και γαι να πω και ένα παράδειγμα - όταν δούλευα στο " Αλουμινιον της Ελλάδος Α.Ε." (μιας και τι να το κάνουμε το Αλουμίνιο) μου πλήρωνε το ενοικιο της κατοικίας μου (3αρι) στη Λιβαδειά συν τα κανονικά κοινόχρηστα. Έχω εργαστεί (και όχι "απασχοληθει" και ο νοών νοήτο) σε εταιρείες τροφίμων και μας τα έδιναν είτε 15% κατο απο τη τιμή χονδρικής είτε δωρεάν ανάλογα με την εταιρεία. Βέβαια τωρα ζούμε εποχες "εξορθολογισμού" των δαπανών αλλά παρ'όλα αυτά βάζουν με το αζημείωτο την ΔΕΗ να κάνει και κοινωνική πολιτική. Αυτά τα ολίγα....

Ανώνυμος είπε...

Σκοπίμος νομίζω ότι οιεκπρόσωποι της ΠΑΣΚΕ ΠΑΣΟΚ δηλ. αναφέρονται σε ΣΣΕ και άλλα τέτοια τερτίπια για να δώσουν άλλοθι και λαβή στον Παπακωνσταντίνου.
Μένω μόνο στην παροχή των ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ εκέινης της εποχής καιστην ΜΠΡΙΚΕΤΑ του ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ επί ΛΙΠΤΟΛ.
Να επισημάνω δε πως σε όλες τις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες τα αυροκίνητα στο προσωπικό δίνονται με έκπτωση. ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ Ο κ. ΠΑΠΑΚ/ΝΟΥ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.