DEH

DEH

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ο κ. Θ. Βάρδας, Πρόεδρος του ΣΕΛΠΕ, παιδικός φίλος του κ. Σαμαρά που του ζητάει την γνώμη του, συμμετέχει σε κλειστές συσκέψεις για το πρόγραμμα της Ν.Δ και που δεν ήταν ποτέ στην Νέα Δημοκρατία.

Συνήθως λένε πως, πίσω από ένα πολιτικό κρύβονται συμφέροντα, πίσω από ένα ισχυρό πολιτικό βρίσκονται ισχυρά συμφέροντα.
Στην περίπτωση που παρουσιάζουμε παρακάτω δεν υπονοούμε τίποτα και αφήνουμε σε σας να βγάλετε τα συμπεράσματα σας.

Ο Θ. Βάρδας. Παιδικός φίλος του Α. Σαμαρά. Σοβαρός επιχειρηματίας, εντελώς ακατάλληλος για πολιτική. Ευτυχώς για τον Σαμαρά που δεν έχει θεσμικό ρόλο στη Νέα Δημοκρατία. Πιο φιλο-Μνημονιακός και από τον Παπανδρέου! Όποιος δεν τον είδε σήμερα στον... ΣΚΑΪ έχασε. Τέτοια μαθήματα Νεοφιλελεύθερης πολιτικής ούτε ο Σκυλακάκης δεν έχει παραδώσει... http://fimotro.blogspot.com/2011/05/blog-post_2987.html

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη στο «Βήμα», ότι ο κ. Βάρδας συμμετείχε σε «κλειστή» σύσκεψη στο πατρικό σπίτι του κ. Σαμαρά στην οδό Μουρούζη, όπου συζητήθηκαν αρκετά σημεία του επικαιροποιημένου προγράμματος της Ν.Δ., ο επιχειρηματίας δεν αρνήθηκε τη φιλική του σχέση του με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Το θέμα αυτό έχει ξεκαθαρίσει από καιρό. Είμαι φίλος του κ. Σαμαρά, όπως έχει πει και εκείνος. Οι φίλοι συζητάνε μεταξύ τους και ενίοτε ζητούν ο ένας τη γνώμη του άλλου», είπε, χωρίς να διαψεύδει τη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη σύσκεψη και συνέχισε: «Η επαφή δεν έχει σταματήσει. Είναι φυσικό να συναντιόμαστε».
Βέβαια, επανέλαβε αυτό που έχει πει από το Σεπτέμβριο του 2010 (και στο «Βήμα της Κυριακής» με συνέντευξή του), ότι «στη Ν.Δ. δεν έχω επιστρέψει, διότι δεν υπήρξα ποτέ». Ο κ. Βάρδας, υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε σε κάποια θεσμική θέση ποτέ και κατά συνέπεια, είπε «δεν μπορείς να επιστρέψεις κάπου που δεν ήσουν».
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=393927.

Ο κ. Βάρδας λοιπόν εκτός από παιδικός φίλος του κ. Α. Σαμαρά είναι και Πρόεδρος του ΣΕΛΠΕ

Τι είναι ο ΣΕΛΠΕ;
Ο ΣΕΛΠΕ είναι η συλλογική εκπροσώπηση των μεγαλοκαταστηματαρχών, των μεγαλεμπόρων, των αλυσίδων, των υπεραγορών, των πολυκαταστημάτων, των εμπορικών κέντρων και των ολιγοπωλίων.
Ο ΣΕΛΠΕ είναι ο συλλογικός εκπρόσωπος των αντιπάλων της μικρής οικογενειακής ελληνικής επιχείρησης, του μικρού εμπόρου, των αυτοαπασχολούμενων.
Ο ΣΕΛΠΕ, τα μέλη του, λειτουργούν με αποικιοκρατική νοοτροπία και βοναπαρτική έπαρση στις πόλεις της περιφέρειας, περιφρονούν τις τοπικές επιχειρήσεις, αγνοούν τις αποφάσεις των τοπικών Εμπορικών Συλλόγων και των μικρών και αυτοαπασχολούμενων εμπόρων.
Ο ΣΕΛΠΕ ήταν και είναι για το λιανικό εμπόριο, το μεγάλο ψάρι που επιβιώνει καταβροχθίζοντας τα μικρά.
Ο ΣΕΛΠΕ, τα μέλη του, δεν θέλουν συνύπαρξη στην αγορά με μικρές τοπικές επιχειρήσεις, δεν θέλουν κομμάτι του τζίρου, αλλά όλο το τζίρο.
Ο ΣΕΛΠΕ, τα μέλη του, θέλουν: ελεύθερο απελευθερωμένο ωράριο, ελεύθερες προσφορές, ασυδοσία στις προωθητικές ενέργειες, υπαλλήλους και εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα, χωρίς σταθερό ωράριο, χωρίς συλλογικές συμβάσεις, χωρίς συνδικαλιστική οργάνωση. Αυτά, τους τα πρόσφεραν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις με «φωτογραφικούς» νόμους.
Ο ΣΕΛΠΕ δεν είναι συνδικαλιστική οργάνωση, είναι λόμπι εμποροπλουσίων που σιχαίνονται τον συνδικαλισμό, έχουν άριστες σχέσεις με τους κυβερνητικούς ή εν δυνάμει κυβερνητικούς παράγοντες, με το τραπεζικό κατεστημένο και την εγχώρια και ευρωπαϊκή οικονομική πολιτική ελίτ.
Ο ΣΕΛΠΕ είχε και έχει σαν σταθερή επιδίωξη την κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας, επικοινωνιακά δε κινούμενος ποτέ δεν μίλησε για καθολική κατάργηση, αλλά για κάποιες Κυριακές, γιατί ξέρουν καλά ότι η αρχή είναι το παν για το στόχο τους.
Ο ΣΕΛΠΕ το επιχείρησε αρκετές φορές στο παρελθόν, αλλά η αντίδραση των αυτοαπασχολούμενων και των εργαζομένων το απέτρεψαν, παρά τις κάθε φορά κυβερνητικές αβάντες.
Η ύπαρξη, οι δράσεις, οι επιδιώξεις και οι παρεμβάσεις του ΣΕΛΠΕ και των μελών του, συνιστούν από μόνες τους ένα μαύρο μνημόνιο για τους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς εμπόρους.
http://prototypia.blogspot.com/2011/01/blog-post_1090.html

Ποιος ο σκοπός του ΣΕΛΠΕ;
Μα να μεγιστοποιήσουν τον ΤΖΙΡΟ τους ( κέρδος).

Τι σιχαίνονται στο ΣΕΛΠΕ ;
Τον ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ (τους ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ που κουνάν το δάχτυλο)

Τι θέλουν στο ΣΕΛΠΕ;
Ελεύθερο απελευθερωμένο ωράριο, υπαλλήλους και εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα, χωρίς σταθερό ωράριο, χωρίς συλλογικές συμβάσεις, χωρίς συνδικαλιστική οργάνωση

Πως λειτουργούν στο ΣΕΛΠΕ;
Με αποικιοκρατική νοοτροπία και βοναπαρτική έπαρση στις πόλεις της περιφέρειας….

Ποιος είναι Πρόεδρος στον ΣΕΛΠΕ;
Ο κ. Θ. Βάρδας φίλος του κ. Σαμαρά
Ποιος συμμετείχε σε μυστική σύσκεψη για τις επικαιροποιημένο πρόγραμμα της Ν.Δ. όπου ανακοινώθηκαν και οι θέσεις της Ν.Δ. για την ΔΕΗ;
Ο κ. Θ. Βάρδας φίλος του κ. Σαμαρά

"Φίλος έδωσε σε φίλο Τριαντάφυλλο με φύλλο" μόνο;
ή "Φίλε φύλαγε το φύλλο, μην το δώσεις σ΄άλλο φίλο";

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To άρθρο σας θα ήταν ενδιαφέρον αν...είχε κάποια σχέση με την πραγματικότητα.
Όπως καλώς γνωρίζει η ενεργειακή πιάτσα, ο Βάρδας του ΣΕΛΠΕ και ο συνονόματος του των ΕΛΠΕ και της ELPEDISON είναι δύο διαφορετικά πρόσωπα και συγγενείς, μάλλον πρώτα ξαδέλφια!
Φιλικά
Λ

Ενεργειακοί Εργαζόμενοι ΔΕΗ είπε...

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΗ: Αν είναι έτσι είμαστε υποχρεωμενοι να προχωρήσουμε στην δίορθωση του ανάρτησης και να μην εμπλέκουμε τον κ. Βαρδα της ELPEDISON με τον κ. Βαρδα του ΣΕΛΠΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ούτε συγγένεια υπάρχει. απλή συνονυμία .