DEH

DEH

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Τέλος τα φάρμακα επί πιστώσει στους ασφαλισμένους της ΔΕΗ και στα Χανιά

«Η απόφαση αυτή έχει να κάνει αποκλειστικά με την υπερβολική καθυστέρηση εξόφλησης των οφειλών της ΔΕΗ προς τα φαρμακεία των Χανίων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.
Το συγκεκριμένο ταμείο έχει 12 μήνες να πληρώσει τις οφειλές του, ενώ ο σύλλογος δεν έχει λάβει ακόμη κάποια ενημέρωση για το εάν και πότε θα καταβληθούν στα μέλη του τα οφειλόμενα.

Ενερ. Εργ. ΔΕΗ: Απορούμε γιατί  στα ΧΑΝΙΑ δεν έφθασε η δέσμευση ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ Π. και η γραπτή ενημέρωση απο το ΤΑΥΤΕΚΩ για το πότε θα πληρωθούν οι φαρμακοποιοί, όπως στον νομό Κοζάνης.
Πάντως κανένα πρόβλημα μπορούν να έρθουν στην ΒΕΡΟΙΑ ή στα ΓΡΕΒΕΝΑ,  μέχρι να γίνουν τα Φαρμακεία στην Κοζάνη και στην Πτολεμαίδα.
Πληροφορίες που λάβαμε αναφέρουν ότι θα προχωρήσουμε και σε ιδιόκτητα ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ καθώς και αυτοί χρεώνουν πάρα πολλά και το ταμείο μας θα είχε κέρδος, από μια τέτοια κίνηση.
(οι κάσες από το μαραγκείο του ΛΚΔΜ, τα λουλούδια από τα θερμοκήπια της ΔΕΗ, καφέδες και κόλλυβα στα εστιατόρια των ΑΗΣ, όσο για τον επικήδειο, πλειάδα πολυγραφότατων και λαλίστατων συνδικαλιστών να διαλέξεις..... ΤΣΑΜΠΑ σου λέω)

Δεν υπάρχουν σχόλια: