DEH

DEH

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ -- Κ. ΜΠΟΥΖΟΥΛΑΣ

Ο Αστεγος ανεξαρτητος πρωην γεν.γραμματ. της ΓΣΕΕ και μελος του ΔΣ ΔΕΗ κυρ. Μπουζουλας ετρεξε χθες ως δεκανικι της ΠΑΣΚΕ να δωσει χερι βοηθειας στον προεδρο της ΓΕΝΟΠ κυρ Φωτοπουλο,στο θεατρικο εργο Κερατσινι.

Παρολο που η ΠΑΣΚΕ αδειασε την παραταξη που τον ανεδειξε στην ανωτερη θεση του συνδικαλιστικου κινηματος ως γραμματεα της ΓΣΕΕ,αυτο ειναι το ευχαριστω για τους τεως συντροφους του Δακιτες και στα Μπουζουλακια τους Ετετσιδες.

Ας το καταλαβει οτι στις συνιδησεις των δακιτων εχει τελειωσει και πρεπει γρηγορα να αποχωρησει οπως αποχωρησε απο την νεα δημοκρατια , ως γυρολογος ας συνεχισει το γλυψιμο στην ΝΤΟΡΑ ωστε να γινει μελος στο κομα της,αλλα απο οτι δηλωνει η Αρχηγος δεν θελει Κρατικοδιαιτους.

Ως δεκανικη της ΠΑΣΚΕ του Φωτοπουλου και Καραβασιλη ας τον γραψουν στο ΠΑΣΟΚ.

Δακιτες πεταξτε τον απο τους κολπους σας πριν σας βουλιαξει,διαφορετικα θα καταντισετε και εσεις το ιδιο γραφικοι.

Ερωτημα-Τι σε ενωνει σημερα με την ΠΑΣΚΕ και συγκεκριμενα με αυτον που σε αδειασε στις απεργιες (ασφαλιστικο Πετραλιας),μηπως το αντιτιμο ειναι και αλλη αδεια φωτοβολταικου παρκου?

Μπουζουλακια της ΕΤΕ να τον χαιρεστε.
 
απο http://agnosdeitsis.blogspot.com/2011/05/blog-post.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΓΩ,ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΟΥΖΟΥΛΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΠ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΗΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΠΙΟΙ ΗΤΕ ΟΧΙ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΜΠΟΥΖΟΥΛΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΡΑΣΤΣΙΝΗ;ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΔΑΚΕ,ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ.ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΟΝΤΕΥΗ Η ΠΑΣΚΕ ΝΑ ΚΑΘΥΕΡΩΘΗ ΣΑΝ Η ΜΟΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΓΩΝΗΖΕΤΕ.ΝΤΡΟΠΗ ΛΟΙΠΟΝ.ΚΑΙΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΑΥΤΕΚΟ;ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΠ;Ο ΠΙΛΑΛΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΦΤΣΑΛΗΣ.ΑΥΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ Ο ΡΑΚΙΤΣΗΣ,ΟΧ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΟΥΛΑ.ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ.