DEH

DEH

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

O Βαγγέλης Μπουζούλας θα περιοδεύσει στη Δυτ. Μακεδονία


  Ο νέος Γεν. Γραμματέας της ΓΣΕΕ , Βαγγέλης Μπουζούλας θα περιοδεύσει την ερχόμενη εβδομάδα στη Δυτ. Μακεδονία. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του θα επισκεφθεί τα Εργατικά Κέντρα και συγκεκριμένα την Τρίτη 10 Αυγούστου & ώρα 10:00 π.μ., το Εργατικό Κέντρο Νομού Κοζάνης.
O κ. Μπουζούλας θα επισκεφθεί ακόμη χώρους δουλειάς και θα συνομιλήσει με εργαζόμενους προβληματικών επιχειρήσεων καθώς και με πολλούς ανέργους οι οποίοι καθημερινά βυθίζονται σε τέλμα, ένεκα των Ελλειπών Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας και του διαρκώς αυξανόμενου κόστος ζωής, από τα επώδυνα οικονομικά μετρά της κυβέρνησης.



Εν. Εργ. ΔΕΗ: Άκρος ενδιαφέρουσα η επίσκεψη του στην περιοχή μας, μετά τα όσα (είδαν)? το ΦΩΣ της δημοσιότητας με επίκληση Δελτίο Τύπου μιας παράταξης που δεν υπάρχει. Αλλά και ενός ανωνύμου παντελός, έγγραφου κειμένου που κυκλοφορεί στους χώρους εργασίας (Βιομηχανικό Συγκρ, Ορ. Αμυνταίου, Α.Η.Σ Αγ. Δημητρίου και Α.Η.Σ Καρδιάς) και φέρεται ότι είναι αυτό το οποίο επικαλείτε ο κ. Χ. Αναγνωστόπουλος στο δημοσιέυμα του ΕΘΝΟΥΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: