DEH

DEH

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Από σήμερα λοιπόν θα με ανέχεστε.

Από σήμερα και σε τακτά χρονικά διαστήματα θα με ΄΄ανέχεστε΄΄. Κουτσομπολιά, νέα ΄΄πιπεράτα΄΄, σχολιασμός γεγονότων. Έτσι όπως μ΄αρέσει να το κάνω.
Ως ΄΄κουτσομπόλα που τα λέει όλα΄΄ και είμαι και ΛΟΛΑ.
    -Εν μέσο λοιπόν υψηλών θερμοκρασιών, μειώσεων, πλαφόν και λοιπών αντεργατικών μέτρων της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, αναμετρώνται ΄΄για μια θέση στον ήλιο΄΄ τα δυο στελέχη του ΛΚΔΜ Π.Σ. & Ι.Γ.
     Ο αγώνας αμφίρροπος καθώς για άλλη μια φορά αναμετρώνται τα δυο στρατόπεδα ΠΑΣΟΚ - ΠΑΣΚΕ Προεδρικών & Εκσυγχρονιστών, με ελαφρό προβάδισμα του Ι.Γ. εκλεκτός όπως όλα δείχνουν των προεδρικών. Αναμένουμε λοιπόν τον νικητή της μονομαχίας. Που θα λάβει και το Γραφείο του Δ/ντη ΛΚΔΜ.

-Double ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (όπως έγραψε μια συναδέλφισα) για ακόμη μια φορά.
      Μια αυτήν των ΄΄παλαιών΄΄ προφανώς της παλιάς Φατριάς των μεγαλοσυνδικαλιστών του 1980-
90 (Άσχετο υπάρχουν ακόμη δεν γέρασαν αυτοί, τόσα χρόνια ακούραστοι να προσφέρουν στους εργαζόμενους και το συνδικαλιστικό κίνημα ανιδιοτελώς; Παναγιά μου… βοήθεια μας)
     Μια αυτήν των ΄΄Νέων΄΄ (όνομα και πράμα απ΄ότι φαίνετε από τα ονόματα που κυκλοφόρησαν). Ο ΄΄μικρός΄΄ πάντως δεν ξέρω εσείς τι λέτε, από τις φωτογραφίες στα ΜΜΕ φαίνετε στο μάτι του ότι το έχει και δεν φοβάται. Έχει αυτό το “the eye off the tiger” του ΣΤΑΛΟΝΕ στο ΡΟΚΥ όταν έπαιρνε την ΡΕΒΑΝΣ από τον Αράπακλα. Μάλλον δεν είναι τυχαίο ότι κατάφερε ως ΄΄γαλάζιος΄΄ να είναι μέλος μιας ‘’πράσινης’’ αθλητικής ομοσπονδίας, και όχι μόνο όπως διατείνεται .
-Διαμαρτυρία εργαζόμενων στα ορυχεία για τα αδέσποτα σκυλιά έλαβε χώρα τις προηγούμενες μέρες το οποίο ανέδειξαν και τα τοπικά ΜΜΕ. (Η πληροφορία ότι παράλληλα έγινε και για ΄΄γαϊδούρια ξεσαμάρωτα΄΄ ελέγχετε ως ανακριβής)
    Η διοίκηση του ΛΚΔΜ παρέπεμψε το θέμα στην φύλαξη και η φύλαξη στις υγειονομικές υπηρεσίες (κι ο σκύλος στην ουρά του που λέμε). Η υγειονομικές υπηρεσίες απάντησαν πως αυτές επεμβαίνουν μετά το δάγκωμα και όχι πριν. Ουφφ… τι μπέρδεμα.
    Εγώ προτείνω τα σκυλιά να τα μαζέψει ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ όπως τα GPS, τα UNIMOG κ.α. και να τα πάει στο γραφείο του Δ/ντη. Τώρα που το θυμήθηκα, εκείνα τα παιδιά που είχαν πάει, οι του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στο γραφείο του κ. Μπούρχα γιατί δεν λειτούργησε φέτος (ούτε του χρόνου) η κατασκήνωση τα πήραν ή τα έχουν εκεί ακόμη. Γιατί το κατασκηνωτικό πρόγραμμα τελείωσε και θα ανοίξουν τα σχολεία.

-Το είδαμε κι αυτό Δ/ντης να παίρνει εξόφληση μικρότερη από τεχνικό. Τι Μαρξισμός και Λελινισμός. Σοσιαλισμός Γεωργίου Αν. Παπανδρέου …σου λέω και ξερό ψωμί!!!

Σσσσ... σας ακούω
Καλή μας αρχή. Σύντομα μαζί και πάλι με ΄΄φρέσκο πράμα΄΄
Η ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ....
(αν και δεν εχεις δικιο σε ολα)
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΜΕ... ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

επανερχομαι...
ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ:
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΕΧΝΙΤΗ, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΒΓΕΙ Η ΑΝΑΘΕΣΗ....
ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ...
ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.. ΣΤΑΛΟΝΕ ΝΟ2