DEH

DEH

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Άναψαν τα αίματα χθες στον ΑΗΣ Καρδιάς


Σε συμπλοκή μεταξύ εργαζομένων και της  ΄΄ υπεύθυνης φωνής΄΄ (πάντα κατά των ανθρώπων του Σκαι  που ανέλαβαν εργολαβικά το ξεπούλημα της ΔΕΗ και της προπαγάνδας ενάντια στους εργαζόμενους) Προέδρου του Σπάρτακου εξελίχθηκε η ενημέρωση για τις περικοπές στον ΑΗΣ Καρδιάς.

Η ΄΄υπεύθυνη στάση΄΄, με τις προσωπικές θέσεις σε όλα τα ζητήματα, της δικαιολογίας άγνοιας του τρόπου και του ύψους των περικοπών και των θεατρινίστικων κινητοποιήσεων – δράσεων του πρόεδρου του Σπάρτακου, εξόργισαν τους εργαζόμενους με αποτέλεσμα κάποιοι να μπουν σε προσωπικές αιχμές και να έχουμε την παρολίγον σύρραξη.
Όπως και να έχει, μετά τις δραματικές περικοπές στους ανθρώπους της παραγωγής (350 έως 1400 ευρώ), η αναγνώριση του λάθους από την Δ/νση της ΔΕΗ και η συγνώμη δεν φθάνει.
Δυστυχώς η τράπεζες που έχουμε τα δάνεια, τα φροντιστήρια των παιδιών μας και οι σπιτονοικοκύρηδες των παιδιών που σπουδάζουν, δεν αναγνωρίζουν το λάθος ούτε την συγνώμη… θέλουν τα λεφτά τους.
Ούτε και οι θεατρινισμοί της ηγεσίας πρωτοβάθμιου, δευτεροβάθμιου (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΑΔ) συνδικαλιστικού κινήματος, για το ποιος ευθύνεται μπορούν να δώσουν άλλοθι και εξαγνισμό.   
Οι εργαζόμενοι, είναι καζάνι που βράζει με χαλασμένη βαλβίδα, να το ξέρουν οι κ.κ. συνάδελφοι συνδικαλιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: