DEH

DEH

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Α. Τσίπρας: Η ΔΕΗ δεν πρέπει να περάσει σε ξένα χέρια

H ΔΕΗ δεν πρέπει να περάσει σε ξένα χέρια», τόνισε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε εργαζόμενους στον ΑΗΣ Καρδιάς της Επιχείρησης, κατά την περιοδεία του στο νομό Κοζάνης. «Εσείς εδώ δίνετε έναν αγώνα για λογαριασμό ολόκληρου του ελληνικού λαού. Αυτό το οχυρό δεν πρέπει να πέσει», ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι «αυτό το οικονομικό, αλλά και ηθικό έγκλημα δεν πρέπει να συντελεστεί».


«Εσείς εδώ δίνετε έναν αγώνα για λογαριασμό ολόκληρου του ελληνικού λαού. Αυτό το οχυρό δεν πρέπει να πέσει»,
 ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι «αυτό το οικονομικό, αλλά και ηθικό έγκλημα δεν πρέπει να συντελεστεί».
Αναφερόμενος στο ειδικό τέλος ακινήτων σημείωσε «αυτοί οι οποίοι επέβαλαν αυτό το αντιλαϊκό, το παράνομο, το αντισυνταγματικό χαράτσι, τρέμουν στην ιδέα ότι θα πάνε να εφαρμόσουν τους νόμους που οι ίδιοι ψήφισαν. Διότι έστω και ένα νοικοκυριό να μείνει δίχως ρεύμα, θα πληρώσουν τις συνέπειες αυτών των επιλογών και στα ελληνικά και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια».

Τάχθηκε εκ νέου κατά της πολιτικής που εφαρμόζεται από την κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι «βασικός στόχος αυτής της πολιτικής που γίνεται για τη σωτηρία της χώρας είναι η εσωτερική υποτίμηση. Δηλαδή, μειώσεις μισθών και συντάξεων, περικοπές, διεύρυνση της ανεργίας όπου στην Κοζάνη η ανεργία είναι 1 στους 3. Και ταυτόχρονα εκποίηση της δημόσιας περιουσίας».
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: