DEH

DEH

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Η απάντηση του Μιχάλη Παπαδόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης: «Έχοντας εθιστεί στην παραπληροφόρηση και έχοντας παντελώς απωλέσει το κατ’ επίφαση «ηθικό πλεονέκτημα», τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αντιδρούν με εκνευρισμό και σπασμωδικά»

Τα στελέχη της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, αισθάνθηκαν ενοχλημένα.
Ο λόγος της ενόχλησης τους όμως οφείλεται στη διατύπωση της αλήθειας και της παρουσίασης της σημερινής κατάστασης. Της κατάστασης όπως έχει διαμορφωθεί στα 4,5 χρονιά της δικής τους διακυβέρνησης και των δικών τους πολιτικών χειρισμών.
Οι καθυστερήσεις που οδηγούν στην ολοκλήρωση της Μονάδας V, αν όλα πάνε καλά, στο 2021, προφανώς και δεν μπορούν να δικαιολογηθούν με την αιτιολογημένη καθυστέρηση της εκκίνησης της κατασκευής της Μονάδας. Καθυστέρηση η οποία εξυπηρετούσε και τη ΔΕΗ και την κατασκευάστρια εταιρία.
Είναι γνωστό στη ΔΕΗ πως η απόφαση έγκρισης των 17.500 ωρών, προφανώς εξυπηρετούσε τις ανάγκες της κατασκευής , η οποία δεν υπολογιζόταν πέραν του 2019.
Κάθε απόφαση κρίνεται στο χρόνο στον οποίο λαμβάνεται και στο ενεργειακό περιβάλλον και τις συνθήκες που ισχύουν εκείνη τη χρονική στιγμή.
Έχοντας εθιστεί στην παραπληροφόρηση και έχοντας παντελώς απωλέσει το κατ’ επίφαση «ηθικό πλεονέκτημα», τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αντιδρούν με εκνευρισμό και σπασμωδικά.
Από το Γραφείο Τύπου του Υποψ. Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης
 
Μιχάλη Παπαδόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: