DEH

DEH

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Ανεπιθύμητοι οι επενδυτές στην Ελλάδα!!!

Κομματικοί κρατικοί εργατοπατέρες της ΔΕΗ, που θέλουν την Ελλάδα Σοβιετία, τα κρατικά μονοπώλια υπό τον έλεγχό τους, τους καταναλωτές αιχμαλώτους τους και σε αφανισμό κάθε μορφής ιδιωτική οικονομία.
Αντάμα τους, οι τοπικοί Δήμαρχοι των περιοχών "έκρηξης" της επανάστασης, που "γλύφουν" τους κρατικούς εργατοπατέρες για να εισπράξουν, το "γλείψιμο", σε ψήφους, μετά από 10 μήνες. Στις εκλογές του Μαΐου του 2019.


Του Γιώργου Κράλογλου

Στο 60% η μείωση επενδύσεων. 500.000 οι Έλληνες μετανάστες. 700.000 οι αμειβόμενοι με 317 ευρώ. Και ζητάμε από το ΣτΕ να διώξει ξένους επενδυτές!!!
 Ποιοι σηκώνουν το "λάβαρο της επανάστασης", που ξεκίνησε, προχθές, στη Φλώρινα και απλώνεται στον Μωριά... Στο αντάρτικο οχυρό... της Μεγαλόπολης; 
Κομματικοί κρατικοί εργατοπατέρες της ΔΕΗ, που θέλουν την Ελλάδα Σοβιετία, τα κρατικά μονοπώλια υπό τον έλεγχό τους, τους καταναλωτές αιχμαλώτους τους και σε αφανισμό κάθε μορφής ιδιωτική οικονομία.
Αντάμα τους, οι τοπικοί Δήμαρχοι των περιοχών "έκρηξης" της επανάστασης, που "γλύφουν" τους κρατικούς εργατοπατέρες για να εισπράξουν, το "γλείψιμο", σε ψήφους, μετά από 10 μήνες. Στις εκλογές του Μαΐου του 2019. 
Και, ως κλακαδόροι, η νομενκλατούρα από την Περιφερειακή Διοίκηση και τοποθετήθηκε με κομματικά κριτήρια σε ρόλο "συγκοινωνούντων δοχείων" κόμματος και Περιφέρειας, μπας και η οικονομία ξεφύγει... σε καταραμένα χέρια ιδιωτών...
Πεδίο πρώτης μάχης... η λιγνιτική περιοχή Μελίτη στην Φλώρινα. Επόμενη μάχη... ενάντια στους ιδιώτες, η Μεγαλόπολη στην οποία πορεύονται ήδη τα "στρατεύματα κατοχής". 
Να τι λένε τα πρώτα "πολεμικά ανακοινωθέντα" σύμφωνα με ρεπορτάζ του έγκριτου συναδέλφου κ. Χάρη Φλουδόπουλου. "...Κατάθεση προσφυγών στο ΣτΕ, τα αστικά δικαστήρια αλλά και τα εθνικά και ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα κατά της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ ανακοίνωσε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. Η πρώτη προσφυγή θα κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα. Οι ενέργειες των εργαζομένων υποστηρίζονται από τους τοπικούς δήμους και την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας οι οποίοι έδωσαν το "παρών" σε συνέντευξη Τύπου. Τόσο η ΓΕΝΟΠ όσο και οι εκπρόσωποι της τυπικής αυτοδιοίκησης χαρακτήρισαν τους επενδυτές ως "ανεπιθύμητους" και τόνισαν ότι όπως εμποδίζονται αυτή τη στιγμή οι επισκέψεις των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό στη μονάδα της Μελίτης το ίδιο θα συμβεί και την επόμενη Τρίτη που είναι προγραμματισμένη η επίσκεψη στη Μεγαλόπολη…".
Προσέξτε τώρα. Σε 30 ημέρες από σήμερα θα βεβαιώνουμε τους δανειστές ότι δεν έχουμε ανάγκη τα μνημόνια γιατί η Ελλάδα μπορεί να σταθεί στα δικά της πόδια φέρνοντας, εκτός των άλλων, και ιδιωτικές επενδύσεις να απορροφήσουν το 27% της ανεργίας μας. 
inRead Advertisement by VIDADS since 2011
Την ίδια στιγμή οι θεσμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα παραλαμβάνουν προσφυγή εργατοπατέρων του μεγαλύτερου κρατικού μονοπωλίου ενέργειας της Ελλάδας, της ΔΕΗ. Αίτημά τους, προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, "Να χαρακτηρισθούν ανεπιθύμητοι οι ιδιώτες επενδυτές στην Ελλάδα"!!! 
Και ανάμεσα σε αυτά. Η Ελλάδα ετοιμάζεται (με χορούς στο Σύνταγμα και θεατρινισμούς στην Πνύκα και στη ΔΕΘ) να ανταγωνισθεί την Ιρλανδία, την Πορτογαλία και την Κύπρο, που βγήκαν από τα μνημόνια και τρέχουν με ανάπτυξη από 4-7%!!!
Αν τώρα, όλα αυτά, ( λέμε αν...) δεν στήνονται... επειδή βολεύεται και ο Τσίπρας να δείχνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει νόμους και ταυτόχρονα είναι ενάντια τους...  (Τσίπρας είναι αυτός και όλα να τα περιμένεις...) του οφείλουμε μια δικαίωση. 
Γιατί το χάλι που περιγράφουμε (στο οποίο έβαλε και δικό του χεράκι -βλέπε Φωτόπουλοι-) το παρέλαβε, ο Τσίπρας, από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία. 
Πριν μια 10ετία (στο κατώφλι της οικονομικής κρίσης) η κυβέρνηση Κ. Καραμανλή ξήλωνε, δύο Διοικήσεις, της ΔΕΗ, παρακαλώ..., επειδή τόλμησαν να βγάλουν γλώσσα στην ΓΕΝΟΠ. Και αρνήθηκαν να κουβεντιάσουν, μαζί της, για επενδύσεις...
Θέμα όμως για εμάς, δεν είναι ούτε η ΓΕΝΟΠ της ΔΕΗ, ούτε οι λιμενεργάτες, ούτε οι κρατικοί υπάλληλοι στις μεταφορές, στα νερά και στα ταχυδρομεία που θα "στρατευθούν" συντομότατα στον "αγώνα" ενάντια... στους ανεπιθύμητους καταχτητές ιδιώτες επενδυτές.
Ποιο είναι το θέμα; Το αντιγράφουμε από έρευνα του εβδομαδιαίου δελτίου του ΣΕΒ, για την οικονομία, που (ο διάβολος και η σκούφια του...) κυκλοφόρησε επίσης χθες.
"...Η Ελλάδα γερνάει με ταχείς ρυθμούς. Το εργατικό δυναμικό, εάν δεν αλλάξει δραστικά το δημογραφικό (και είναι εξαιρετικά δύσκολο, έως αδύνατο, να αλλάξει) θα μειώνεται ετησίως κατά -0,4%, σύμφωνα με τις επίσημες δημογραφικές προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Για να καλυφθεί το έλλειμμα εργατικού δυναμικού και να πετύχουμε αύξηση του ΑΕΠ (εισοδημάτων δηλαδή) κατά 1% απαιτείται μια αύξηση της παραγωγικότητας κατά 1,4% τον χρόνο...". Πως όμως θα αυξήσουμε την παραγωγικότητα έχοντας 500.000 Έλληνες μετανάστες και 700.000-των 317 ευρώ- υποψήφιους για φυγή; Με γέροντες και αγέννητα; ή με τα κομματικά "στρατεύματα" των ΔΕΚΟ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: