DEH

DEH

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων – Κατασκευών & Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Κοζάνης

Πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις του Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων – Κατασκευών & Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Κοζάνης με τα Προεδρεία των Σωματείων των Εργαζομένων στην ΔΕΗ, του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και της ΕΝΩΣΗΣ την Παρασκευή 24/10/2014 και την Τετάρτη 05/11/2014 αντίστοιχα.
Στις συναντήσεις συζητήθηκαν τα θέματα που προκύπτουν με την λήξη της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας της ΔΕΗ το ερχόμενο έτος και για τους όρους της Νέας Επιχειρησιακής Σύμβασης που πρόκειται να υπογραφεί.

Οι παραπάνω συναντήσεις πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων – Κατασκευών & Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Κοζάνης σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης και την συμμετοχή του Συλλόγου Ανέργων & Ανάπτυξης Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου, στα πλαίσια των ενεργειών τους για Μόνιμες Θέσεις Εργασίας, Προσλήψεις, Συμβάσεις, Εργασιακές Σχέσεις, 8μηνα – 2μηνα, Μισθοδοσίες, Επιδόματα, Αρμοδιότητες, Ταινιοδρόμους – Περιβαλλοντολογικά θέματα.
Τα παραπάνω θέματα βρίσκονται σε συζητήσεις με όλους τους Αρμόδιους Φορείς και θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις με Αιρετούς και Θεσμικούς Εκπροσώπους της Περιοχής και όχι μόνο.

Το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων – Κατασκευών & Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Κοζάνης δηλώνει πως θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια και θα δώσει κάθε αγώνα με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο για Δίκαιες και Ανθρώπινες Εργασιακές Σχέσεις και Αξιοπρεπείς Συνθήκες Ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: