DEH

DEH

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ: ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ Σ.Σ.Ε.

logo_typopasyp
Αναστάτωση και αβεβαιότητα στους εργαζόμενους του Ομίλου ΔΕΗ έχουν επιφέρει διάφορες φήμες σχετικά με ρυθμίσεις που θα προβλέπει η νέα Σ.Σ.Ε..
     Παρά την προσπάθεια που καταβάλει ο ΠΑ.Σ.ΥΠ. – ΔΕΗ να μην εστιάζει σε φήμες, η έκταση που έλαβε η παραπάνω φημολογία δεν αφήνει περιθώρια ανοχής της.
     Ειδικότερα, διαδίδονται φήμες ότι θα παγώσουν οι μισθολογικές προαγωγές (κλιμάκια) ή ακόμα και ότι θα επιβληθούν μειώσεις της τάξεως των 2-3 Μισθολογικών
κλιμακίων.
     Φήμες που διαρρέουν από υπηρεσιακά ή και συνδικαλιστικά στελέχη και δυστυχώς αναπαράγονται στα πλαίσια του λαϊκισμού, της κινδυνολογίας και της ανευθυνότητας.
     Ο ΠΑ.Σ.ΥΠ. – ΔΕΗ καταγγέλλει τις όποιες απόπειρες διάρρηξης της αλληλεγγύης μεταξύ των συναδέλφων που παράλληλα απαξιώνουν τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και υπονομεύουν την υπογραφή νέας Σ.Σ.Ε..
     Οι πιθανές εξελίξεις που σχεδιάζονται για τον Όμιλο ΔΕΗ, επιβάλουν τη θωράκιση των εργασιακών σχέσεων, των θέσεων εργασίας και βέβαια των μισθολογικών αποδοχών σύμφωνα με την προηγούμενη Σ.Σ.Ε..
     Αυτή είναι και η ουσία της υπογραφής νέας Σ.Σ.Ε.˙ η θωράκιση και όχι η οποιαδήποτε δυσμενής μεταβολή!
     Οποιαδήποτε κωλυσιεργία, ανευθυνότητα ή σκοπιμότητα από όπου και αν προέρχεται θα καταγγελθεί και θα καταδικασθεί αμετάκλητα στη συνείδηση των συναδέλφων!
     Καλούμε τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ να απομονώσει τους λαϊκιστές, διαψεύδοντας άμεσα τις φήμες αυτές και προχωρώντας αποφασιστικά στους άξονες που έχει προαναγγείλει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: