DEH

DEH

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Ενημέρωση για τον υποσταθμό της ΔΕΗ, ζήτησε από τον ΑΠΟΠΕΣ ο ευρωβουλευτής Γιώργος Τούσσας

Ενημέρωση για τον υποσταθμό της ΔΕΗ, ζήτησε από τον ΑΠΟΠΕΣ ο ευρωβουλευτής Γιώργος ΤούσσαςΕνημέρωση για την δομή και τις δράσεις του Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ. καθώς και για το θέμα του υποσταθμού-κέντρου διανομής της ΔΕΗ στον Άγιο Νικόλαο, ζήτησε ο κ Γεώργιος Τούσσας μέλος της Κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ και πρώην Ευρωβουλευτής.
Η συνάντηση έγινε 15-11-2014 και ώρα 1.30.

Παρέστησαν ο κ. Γ. Τούσσας ο κ Λουκάς Κοτσαδάμ, η
Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ του Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ, ο τεχνικός Σύμβουλος του συλλόγου κ. Φιλήμονας Κωνσταντινίδης, ο κ. Σπύρος Σπυρόπουλος μέλος του Τοπικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου και μέλος του ΑΠΟΠΕΣ, η Πρόεδρος της ομοσπονδίας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων της πόλεως Ρόδου κ. Ειρήνη Καραπάνου και κάτοικοι της περιοχής.

Οι παριστάμενοι ενημερώθηκαν για τις δράσεις και τις θέσεις του Συλλόγου και με οπτικοακουστικό υλικό. Στον κ. Γ. Τούσσα εδόθη φυλλάδιο με την δομή και τις δράσεις του Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ. και σχετικά με τον υποσταθμό έγγραφα. Η ενημέρωση έγινε από την πρόεδρο κα Γαλανού Ευαγγελία, την αντιπρόεδρο κα Χαρούλα Γιασιράνη, και τα μέλη του Δ.Σ. τον κ. Γεώργιο Σάββενα, και κ. Μιχάλη Λαρδούτσο.

Τις εναλλακτικές και άλλες πληροφορίες έδωσε ο τεχνικός σύμβουλος του συλλόγου κ. Φιλήμονας Κωνσταντινίδης. Τοποθέτηση σχετικά με το θέμα του υποσταθμού της ΔΕΗ έκανε και ο κ. Σπύρος Σπυρόπουλος καθώς και η Πρόεδρος της ομοσπονδίας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και δασκάλα στο 6ο Δημοτικό (80 μ. από τον υποσταθμό)κ Ειρήνη Καραπάνου.

Έγινε διάλογος ανταλλάχθηκαν απόψεις και ο κ. Τούσσας αφού συνεχάρη τον σύλλογο για την εν συνόλω στάση και δράση του δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του και την υπόσχεση για βοήθεια στην επίτευξη του στόχου , δηλ. την εξέταση εναλλακτικών λύσεων, και την μη εγκατάσταση του υποσταθμού-κέντρου διανομής -σε καμία πυκνοκατοικημένη περιοχή και βέβαια και αυτή του Αγ. Νικολάου- σε όλα τα επίπεδα. Δεσμεύτηκαν δε από την πλευρά τους, να κάνουν σχετική επερώτηση στην Βουλή των Ελλήνων και την Ευρωβουλή.


Πηγή :  http://www.rodiaki.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια: