DEH

DEH

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Βολές Καραλευθέρη σε Φωτόπουλο "Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να προβάλει μόνο την προσωπικότητα του"


Απόσταση από τις αντιδράσεις της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ για την πώληση  της ΔΕΗ παίρνουν τα πρωτοβάθμια σωματεία των τεχνικών και των λιγνιτωρύχων. Όπως αναφέρουν οι χειρισμοί του προέδρου της ΓΕΝΟΠ, Νίκου Φωτόπουλου, ζημίωσαν και την επιχείρηση και το συνδικαλιστικό κίνημα. Κάνουν επίσης λόγο για υπαιτιότητα του Φωτόπουλου "στις διαδικασίες ξεπουλήματος της επιχείρησης". Βολές εναντίον του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Νίκου Φωτόπουλου είχε εξαπολύσει μέσω του ΣΚΑΪ και ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της ΔΑΚΕ ΔΕΗ, Παντελής Καραλευθέρης. 
 "Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να σηκώνει το χέρι του μπροστά στις κάμερες, να προβάλει μόνο την προσωπικότητα του και δεν ασχολείται με τον τρόπο που θα αντιδράσει η εταιρεία για το σχέδιο αποκρατικοποίησης" είχε πει χαρακτηριστικά. Ταυτόχρονα τον είχε κατηγορήσει για τη διάσπαση της εταιρείας που συμφώνησε με το Γιώργο Παπανδρέου. 
 Υπενθυμίζεται πως το σχέδιο αναδιάρθρωσης και αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ που ανακοινώθηκε από ηγεσία υπουργείου Ενέργειας τονίζει πως η παραγωγική βάση νέας εταιρίας που θα ιδιωτικοποιηθεί ως το 2015 θα αποτελέσει το 30% των λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών μονάδων της ΔΕΗ. 
Παράλληλα, το 17% της μητρικής εταιρίας που κατέχει το δημόσιο, πρόκειται να έχει πουληθεί ως το δεύτερο τρίμηνο του 2015. Επίσης, περιλαμβάνει την πώληση του 49 % των δικτύων μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας. 

 Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/232323/protomia-somateia-dei-oi-heirismoi-fotopoulou-zimiosan-dei-sundikalismo/#ixzz2TXAKj5IJ

Δεν υπάρχουν σχόλια: