DEH

DEH

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Πρωτοκλασάτο στέλεχος που ανήκει σε πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό σωματείο της ΔΕΗ, για την 1η συνάντηση που διοργάνωσε ο Σπάρτακος με σκοπό τη δημιουργία ενός σωματείου

Δεν εμπνέουν κανέναν τα ίδια πρόσωπα. Αν πραγματικά ο σημερινός πρόεδρος του Σπάρτακου ενδιαφέρεται να γίνει ένα σωματείο, θα πρέπει να παραιτηθεί και να μη ξαναθέσει υποψηφιότητα σε κανένα όργανο. Άλλωστε όπως λέει δεν τον ενδιαφέρουν οι “καρέκλες” ή μήπως δεν είναι έτσι;”
Δεν εμπνέουν κανέναν τα ίδια πρόσωπα, γι’ αυτό όπως είδατε αποδείχτηκε φιάσκο η συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο Σπάρτακος στο πλαίσιο του διαλόγου για τη δημιουργία ενός πρωτοβάθμιου σωματείου στην περιοχή. Αν πραγματικά ο σημερινός πρόεδρος του Σπάρτακου επιθυμεί να γίνει ένα σωματείο, θα πρέπει να παραιτηθεί και να μη ξαναθέσει ποτέ και σε κανένα όργανο υποψηφιότητα. Άλλωστε, όπως λέει, δεν τον ενδιαφέρουν οι “καρέκλες” ή μήπως δεν είναι έτσι;”.
Η παραπάνω δήλωση προέρχεται από πρωτοκλασάτο συνδικαλιστή που δεν ανήκει στον “Σπάρτακο”, ο οποίος μιλώντας σε συνεργάτη του kozan.gr καταλήγει στο εξής: “Αν δημόσια προβεί σε μια τέτοια δήλωση και πάψει επιτέλους να δημιουργεί προβλήματα σε επίπεδο ομοσπονδίας, δημιουργώντας αντιπαλότητες βορείων και νοτίων, τότε ίσως ανοίξει πραγματικός διάλογος στο κομμάτι αυτό. Προσωπική μου άποψη πάντως είναι πως δεν είναι αυτός ο σκοπός του. Μετά από αλλεπάλληλες συνδικαλιστικές εκλογικές ήττες , ελπίζει πως μ’ αυτό τον τρόπο που οραματίζεται, με την ιδέα δηλ. του ενός σωματείου, θα γυρίσει, ευνοϊκά για εκείνον, ο καδο-τροχός!”
kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: