DEH

DEH

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

O ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ:


Παραίτηση υπήρξε στην ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ πριν από μερικές μέρες, η οποία κρατείτε ως επτασφράγιστο μυστικό. Σύμφωνα με πληροφορίες στο τελευταίο ΔΣ του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ανεξαρτητοποιήθηκε της παράταξης του της ΔΑΚΕ ο Εκτελεστικός σταθμών παραγωγής Κώστας  Καζαντζίδης λόγο διαφωνίας στον τρόπο χειρισμού της υπογραφής  της Σ.Σ.Ε.  απο τον Γραμματέα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και επικεφαλή της ΔΑΚΕ, κατηγορώντας τον εμμέσως για συνεργασία και συνδιαλλαγή με τον ΠΑΣΚΙΤΗ Πρόεδρο του σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Να θυμίσουμε πως ο κ. Καζαντζίδης ήταν Αναπληρωτής Γραμματέας συντονιστικού της προηγούμενης ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και ένα απ΄τα «βαριά χαρτιά» του ψηφοδελτίου της ΔΑΚΕ.


Ο λαός μας όταν αναφέρετε σε εκλογές και κάλπες τις χαρακτηρίζει «γκαστρωμένες», αλλά τέτοιο «γκάστρι» σαν κι αυτό του Προμηθευτικού συνεταιρισμού προσωπικού της ΔΕΗ, δεν έχει ματαξαναγίνει. Κοντά στις 20 μέρες και δεν έχουν βγει ακόμη τα αποτελέσματα.
ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ; ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΝ;
Πάντως αυτό το οποίο έμαθα είναι πως εδώ θα ισχύσει η ρήση του Ιησού Χριστού «Πολλοὶ δὲ ἔσονται πρῶτοι ἔσχατοι καὶ ἔσχατοι πρῶτοι» δηλ. οι πρώτοι θα είναι τελευταίοι και οι τελευταίοι πρώτοι, ειδικά στο ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ Συνεταιρισμός.

Τελευταία ελπίδα για τον Πρόεδρο και Δ/ντα σύμβουλο κ. Αρθούρο Ζερβό τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο επιχείρησης ο «Παναγιώτατος» οικουμενικός πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος θα επισκεφθεί τον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου Κοζάνης για να ευλογήσει τους εργαζόμενους και να ενημερωθεί για την διαδικασία παραγωγής του «πραγματικού φως» αυτό της Ηλ. Ενεργ.

Και μια και είπαμε για την επίσκεψη του πατριάρχη να μην λησμονήσουμε να αναφερθούμε στα όσα ειπώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην Κοζάνη από ταγούς της Αυτοδιοίκησης και συνδικαλιστές για το ποσό το οποίο θα δαπανηθεί από την περιφέρεια Δ.Μ.  δε θα συμμετέχω στις προγραμματισμένες φιέστες  δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και περιφ. Σύμβουλος Γ. Αδαμίδης θεωρώντας πως το ποσό τον 110.000 ευρώ για την επίσκεψη του Πατριάρχη είναι λίαν προκλητικό για φιέστες. Την απάντηση την έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Σόκουτης ο οποίος δήλωσε μερικοί θα έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν μιλάνε για φιέστες και οτιδήποτε άλλο, διότι θα θυμίσω ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλούν για σχοινί». Τι εννοούσε; Μα τι άλλο.
Πως και ο κ. Αδαμίδης έχει λάβει το ποσό των 100.000 ευρώ από την ΔΕΗ για «φιέστες» και όχι μόνο, τα οποία θεωρήθηκαν από τους εργαζόμενους και τους πολίτες προκλητικά όταν αυτά είδαν το φως της δημοσιότητας από μπλογκς της Κοζάνης.  


Μπορεί τα πρώην πολυιατρεία της ΔΕΗ νυν ΕΟΠΥΥ της Κοζάνης να υπολειτουργούν και να υπάρχει ένα αλαλούμ ως προς τις αρμοδιότητες, οι εργαζόμενοι όμως βρήκαν νέες ασχολίες για να γεμίζουν τον χρόνο τους. Σε φωτεινό και σκιερό μέρος έφτιαξαν τον δικό τους Λαχανόκηπο, έτσι για να περνούν ευχάριστα ποτίζοντας, να  βγάζουν καμιά ντοματούλα και κανένα αγγουράκι, για το δεκατιανό ή το ενδεχόμενο μεσημεριανό τσιπουράκι.  

Με το καλό λοιπόν και σε δυναμικές καλλιέργειες, αφού παροχές υγείας δεν μπορείτε να προσφέρετε.  
_____________________________________________________________________________

ΠΡΟΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΝ: Οργανωθείτε λίγο ρε παιδιά εκεί στον ΣΠΑΡΤΑΚΟ πάντα γίνετε το αντίθετο, απ΄αυτό που ενημερώνετε!!!!

Και νέες μειώσεις σε όλους στα εξοφλητικά ενώ υποσχεθήκατε αυξήσεις!!!!!!!
Είπατε θα υπογράψετε εσείς ΣΣΕ γιατί διαφωνούσατε με την ΓΕΝΟΠ, υπόγραψε η ΓΕΝΟΠ κι εσείς πανηγυρίζετε υποσχέσεις ενός προέδρου που σε λίγες μέρες δεν θα είναι πρόεδρος.
Μήπως να οργανώσετε καμιά «φιέστα» με τον Πατριάρχη να σας διαβάσει, μπας και πετύχετε τίποτα;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: