DEH

DEH

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ενεργειακό Λεκανοπέδιο Κοζάνης- Πτολεμαΐδας – Φλώρινας πρόκειται να πραγματοποιήσουν εκπαιδευόμενοι της Ακαδημίας Εργασίας της ΓΣΕΕ, κατά το χρονικό διάστημα 7,8 και 9 Ιουνίου, έπειτα από πρωτοβουλία του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Συνδικαλιστικά στελέχη του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ πρόκειται να ξεναγήσουν την ομάδα των εκπαιδευόμενων και να τους ενημερώσουν για όλα τα σχετικά με τους χώρους που θα επισκεφθούν. Μεταξύ άλλων, στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται επισκέψεις σε Ορυχεία και Σταθμούς Παραγωγής της ΔΕΗ Α.Ε. στη Δυτική Μακεδονία (Επίσκεψη στο Σταθμό της ΔΕΗ ΥΗΣ Πολυφύτου, στο Ορυχείο Κυρίου Πεδίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο, στο Σταθμό Παραγωγής ΑΗΣ Καρδιάς, στα γραφεία του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στην Πτολεμαΐδα). 

Θυμίζουμε πως το πρόγραμμα της Ανώτερης Συνδικαλιστικής  Εκπαίδευσης -Ακαδημία  της  Εργασίας  της ΓΣΕΕ-, δράση η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του εγκεκριμένου έργου του ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ «Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης για το Ανθρώπινο Δυναμικό του Ιδιωτικού Τομέα»- απευθύνεται γενικά σε συνδικαλιστές, με δράση σε πρωτοβάθμιες, δευτεροβάθμιες και τριτοβάθμιες  συνδικαλιστικές οργανώσεις και μέχρι σήμερα τους κύκλους των μαθημάτων της Ακαδημίας παρακολουθεί σταθερά -κάθε χρόνο- μέλος του Σωματείου.

   Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του και θέλοντας να συμβάλλει στην αρτιότερη εκπαίδευση των εκπαιδευόμενων του προγράμματος, στήριξε και θα στηρίζει τους εκπαιδευόμενους σε κάθε τους δράση, πόσο μάλλον όταν αυτή γίνεται σε Ορυχεία και Σταθμούς Παραγωγής της ΔΕΗ Α.Ε., στη Δυτική Μακεδονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: