DEH

DEH

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Η ΔΕΗ και οι λογαριασμοί

Μετά το δυσβάσταχτο βάρος της πληρωμής των χαρατσιών μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, έρχεται η υπηρεσία να μας εκπλήξει δυσάρεστα με την αλλαγή των πρακτικών της στην έκδοση λογαριασμών και μετρήσεων.
Είναι πολλά τα περιστατικά πολιτών που έλαβαν εκκαθαριστικούς λογαριασμούς ενός χρόνου με υπέρογκα ποσά για τις ημέρες που ζούμε.
Οι πληροφορίες και η έρευνα μας καταγράφουν πώς η ΔΕΗ αποφάσισε να αλλάξει τα συνεργεία που αναλαμβάνουν την καταγραφή των μετρήσεων από τα κουτιά(μετρητές) που όλοι διατηρούμε στα σπίτια μας.
Οι νέοι εργολάβοι(ιδιώτες!!!) με αίσθημα «ευθύνης» και «αλληλεγγύης» κυριολεκτικά καταγράφουν ανάλογα με τις διαθέσεις και το δρομολόγιο των υπαλλήλων τους τις κιλοβατώρες που έχουμε ξοδέψει για να εκδοθεί η εκκαθάριση.
Αποτέλεσμα: Έρχονται σε πολλές οικογένειες εκκαθαριστικοί λογαριασμοί ΤΕΤΡΑΨΗΦΙΟΙ και επιβαρύνεται με άδικο τρόπο ο προϋπολογισμός τους, επειδή ο μονοπωλιακός πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας αποφάσισε να αλλάξει πολιτική.
Μεγάλη προσοχή να προτείνουμε σε όλους στην σειρά που πληρώνουν…
Κάθε δυο μήνες ο ΕΝΑΝΤΙ και κάθε τέσσερις μήνες ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ…γιατί κυκλοφορούν και εμφράγματα.
Όσο για την ΔΕΗ τα συμπεράσματα δικά σας…και ας φροντίσουμε να βγάλουμε τα ρολόγια στο δρόμο…για να τα βλέπουν οι υπάλληλοι των εργολάβων και να καταγράφουν την μέτρηση!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: