DEH

DEH

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ο Αυταρχισμός και ο παραλογισμός σ’ όλο του το μεγαλείο…


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ο Διευθυντής του ΑΗΣ Μεγαλόπολης - Β εφαρμόζει πρακτικές της χουντικής επταετίας και έχει ξεπεράσει κατά πολύ και αυτή ακόμη την αλήστου μνήμης εποχή της περιόδου 91 - 93 που με το τότε «αφεντικό» επίσης εφάρμοζε ανάλογες πρακτικές.

Το μεσημέρι της 11 Ιουνίου κατά την λήξη του πρωινού ωραρίου, κατόπιν  εντολής της Διεύθυνσης, η φύλακας της Κεντρικής Πύλης μετέβει μπροστά στο Χημείο (εντός της Μονάδας) και αφού κατέβασε συγκεκριμένο συνάδελφο από το λεωφορείο έλεγξε το σάκου του - με την παρουσία του Διευθυντή - στην θέα των συναδέλφων, χωρίς καμία αιτιολόγηση της συγκεκριμένης πράξης και τήρησης κάθε ενδεδειγμένης νόμιμης ενέργειας.

Η παραπάνω ενέργεια αν δεν ήταν ευθεία υπονόμευση των ατομικών ελευθεριών και της αξιοπρέπειας των εργαζομένων, θα αποτελούσε μια γραφική απόφαση της Διεύθυνσης του ΑΗΣ Μ - Β, την οποία και καταγγέλουμε.

Το συνδ. κίνημα αντιστέκεται αποκρούοντας κάθε πιθανότητα τρομοκράτησης και  στηρίζοντας με κάθε τρόπο την αποκατάσταση του σεβασμού και της αξιοπρέπειας των εργαζομένων.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ  Σαράντος

Μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Ορυχείων - Σταθμών  (Σ.Ο.Σ.)
ΔΕΗ  Μεγαλόπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια: