DEH

DEH

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΚΥΚΛΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΣΣΕ

Απεργιακές κινητοποιήσεις κάθε μορφής και διάρκειας ξεκίνησε το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, σε συνέχεια της Εξώδικης – Δήλωσης Πρόσκλησης που προ ημερών απέστειλε στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ε. για το θέμα της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ως Επιχειρησιακή Συνδικαλιστική Οργάνωση του Προσωπικού της ΔΕΗ ΑΕ, ως γνωστόν, ΔΕΝ εξουσιοδοτεί την ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ να υπογράψει το σχέδιο της ΕΣΣΕ, έτσι όπως αυτό παρουσιάστηκε στο Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ την Πέμπτη 24/5/2012 και έχει καλέσει –μέσω της εξώδικης δήλωσης- τη διοίκηση της ΔΕΗ σε άμεση συνάντηση-διαπραγμάτευση.
Το μείζον, για τους εργαζόμενους, θέμα της Επιχειρησιακής Σύμβασης, επιβάλλεται να μπει σε έναν δρόμο που θα οδηγήσει στην άμεση υπογραφή της με τις παραμέτρους και τις επισημάνσεις, όπως αυτές μπήκαν από πλευράς ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω αποδυνάμωση των εργαζομένων, που ήδη έχουν υποστεί ανείπωτο πλήγμα από την εφαρμογή των μέτρων που έχουν ληφθεί τα τελευταία έτη.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, είναι προφανές, θα δώσει κι αυτή τη μάχη, μέχρι τέλους, με κάθε τρόπο που μπορεί να οδηγήσει σε αυτά που οι εργαζόμενοι απαιτούν και περιμένουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: