DEH

DEH

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΤΟ.ΣΥ.Ν ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΔΗΜΟΥ KOZANHΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ 2ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

ΔΙΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ»


Σε συνέχεια της πλήρης και απαράδεκτης αδιαφορίας για την μέριμνα της προστασίας της υγείας των κατοίκων και του περιβάλλοντος της περιοχής,

ο διευθυντής του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου κύριος Αποστολίδης φρόντισε τα τελευταία αποτελέσματα των υπαλλήλων με 2μηνες συμβάσεις να είναι για άλλη μια φορά κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του.

Όλο αυτό το διάστημα και μέχρι τον Ιούνιο του 2011 οι προσλήψεις των εργαζόμενων αυτών
πραγματοποιούνταν καθαρά με ευθύνη και απόφαση δικιά του και χωρίς κανένα αξιοκρατικό κριτήριο !

Οι συμβασιούχοι αυτοί προσλαμβάνονταν με απόφαση του διευθυντή του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου κυρίου Αποστολίδη και με εντελώς αδιαφανείς διαδικασίες !!!

Δηλαδή πραγματοποιούνταν προσλήψεις από«ανακυκλώσιμη λίστα συγκεκριμένων» εργαζόμενων και με καθαρά Προσωπικές Επιλογές του διευθυντή του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου κυρίου Αποστολίδη ή άλλων στελεχών της Επιχείρησης και του ΑΗΣ αλλά και πολιτικών προσώπων, σε κλειστό κύκλο και χωρίς κριτήρια ή άλλες προτεραιότητες !

Οι προσλήψεις αυτές γίνονταν στα «κρυφά» χωρίς καμία ενημέρωση η ανακοίνωση στον κόσμο για την προκήρυξη των θέσεων αυτών !

Στην ουσία πρόσληψη των ημετέρων τους και αρεστών τους ή με άλλα λόγια Ρουσφετολογικές Προσλήψεις !!!

ΤΩΡΑ για δήθεν αξιοκρατία, για δήθεν εντοπιότητα,για δήθεν αξιοπρέπεια, για δήθεν σωστή διοίκηση του ΑΗΣ, από τον Ιούνιο του 2011 ο διευθυντής του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου αφού «εμπνεύστηκε» τα δικά τους κριτήρια, δημιούργησε μια δήθεν επιτροπή αξιολόγησης των αιτήσεων αυτών η οποία θα«μαγειρεύει» τις προσλήψεις και θα «κοσκινίζει» τους υποψηφίους.

Κατά πόσο είναι προβλεπόμενο, νόμιμο και δίκαιο αυτό !

Το ίδιο συμβαίνει και στο ΛΚΔΜ με τις προσλήψεις υπαλλήλων για 2μηνη σύμβαση με την μόνη διαφορά πως η κυρία Κουρίδου να έχει τα δικά της «κλειστά»μέτρα και σταθμά για την επιλογή των εργαζομένων !

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ : ΔΕΥΤΕΡΑ 01 – 08 – 2011

web site : neoiellispontou.blogspot.com
Facebook : Neoi ellispontou
Facebook : Νέοι εν δράση
e-mail : neoiellispontou1@yahoo.gr
Fax : 2461094516

Δεν υπάρχουν σχόλια: