DEH

DEH

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΑΡΗΣ ΒΑΤΑΛΗΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΑΣ

Αγαπητοί φίλοι – συνάδελφοι ΕΝΕΡΓΙΑΚΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΗ και του ΔΕΗcontra
Αναφορικά με το δημοσίευμα σας  ΄΄Ανακωχή κήρυξαν στη ΔΑΚΕ –ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ΄΄
Έχω να παρατηρήσω τα εξής ώστε αυτό να είναι εγκυρότερο  και  αντικειμενικότερο.
Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ έγκυρου ειδησειογραφικού ιστοχώρου

http://www.kozan.gr/news.php?extend.14301 9 από τα 11 μέλη του Δ.Σ. της ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ανέδειξαν με ψήφους  5-4 τον συνάδελφο Μάστορα Αθ. έναντι του Τσακυράκη Ιωαν. «αντικαταστάτης» του κ. Βασιλειάδη. Στην πρώτη αναμέτρηση των δυο διεκδικητών εγώ με τον συνάδελφο Μουστάκα δεν συμμετείχαμε (δεν καλεστήκαμε), ΄΄η δε διαδικασία σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ φαίνεται να ενόχλησε μερίδα μελών της ΔΑΚΕ Σπάρτακος, αφού στην αποχώρηση του πρώην Γ.Γ. Γιάννη Δίκα, είχε προηγηθεί μια σειρά διευρυμένων διεργασιών της παράταξης. 

Μάλιστα η εκλογή του κ. Βασιλειάδη είχε προέλθει από εκλογική διαδικασία όλης της παράταξης
και όχι του Δ.Σ. της ΔΑΚΕ όπως συνέβη αυτή τη φορά΄΄.

Δυο διεκδικητές, ένας επικράτησε, εγώ με τον συν. Μουστάκα ΔΕΝ ΕΜΠΛΑΚΗΚΑΜΕ στην διαδικασία.  Ποιοι άραγε να είναι οι ενοχλημένοι -δυσαρεστημένοι;

Σε σχόλιο μου στο συγκεκριμένο ιστοχώρο δήλωσα πως δεν γνωρίζαμε για την εν λόγο διαδικασία και ότι σύμφωνα με το άρθρο 13 του κανονισμού της ΔΑΚΕ η εκλογή έπρεπε να γίνει από την ολομέλεια της ΔΑΚΕ και όχι από τους 9 ή 11.

Την επομένη λοιπόν ξανά από τον ίδιο ειδησειογραφικό χώρο ξαναδιαβάζουμε πως΄΄ Άρον άρον παίρνουν πίσω τη χθεσινή διαδικασία στη ΔΑΚΕ Σπάρτακος και καλούν σε ολομέλεια παράταξης αύριο Παρασκευή΄΄  http://www.kozan.gr/news.php?extend.14320 (αξίζει να διαβαστεί το ρεπορτάζ)

Στην πρόσκληση που λάβαμε και εμείς, απαντούμε με  επιστολή ως ΄΄ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ νέο ξεκίνημα΄΄  την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ  http://www.kozan.gr/news.php?extend.14335

Το ίδιο βράδυ διαβάζουμε Τον Αθανάσιο Μάστορα προτείνει - και επισήμως - η ΔΑΚΕ Σπάρτακος για νέο Γ.Γ του σωματείου http://www.kozan.gr/news.php?item.14339.1                       ..... προτείνει ομόφωνα, μετά και την σύγκλιση την ολομέλειας της παράταξης, τον συν Αθανάσιο Μάστορα.
Με βάση τα παραπάνω λοιπόν είναι προφανές ότι

1.       Αν πρότειναν ομόφωνα τον Αθ. Μάστορα, για πιο λόγο είναι χαμένος ο συν. Τσακιράκης και για πιο λόγο υπήρξαν κόντρες και διαπραγματεύσεις;

Με βάση το ρεπορτάζ δεν υπήρξαν καν διεργασίες .

2.       Αφού εμείς καθώς και ο συν. Εκπρόσωπος εργαζομένων στο ΤΑΥΤΕΚΩ Λόφτσαλης δεν συμμετείχαμε (και πάλι με βάση το ρεπορτάζ) πως μπορεί να είχαμε κόντρες.

3.       Και αφού δεν είχαμε κόντρα όπως προκύπτει (για το εν λόγο θέμα)  ποια ανακωχή κάναμε;

Συνεπώς τίποτα από όσα αναφέρονται στην εν λόγο ανάρτηση σας σε σχέση πάντα με το πρόσωπο μου και τυχών ανάμειξη μου δεν ευσταθή. Θέλω να πιστεύω πως αυτά τα οποία γράψατε  είναι υπαγορευμένα. Αν δεν είναι, σας προτείνω να παραιτηθείτε από την ΔΕΗ ή όπια άλλη απασχόληση έχετε και να συνεχίσετε την σταδιοδρομία σας στο Χόλυγουντ ως σεναριογράφος στα ΄΄μυθεύματα και την επιστημονική φαντασία΄΄. 

Ελπίζοντας πως θα φιλοξενήσετε την απάντηση μου.

 AΡΗΣ ΒΑΤΑΛΗΣ
Γραμματέας συντονιστικού
ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ νέο ξεκίνημα

 Στην διάθεση σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση και πληροφορία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: