DEH

DEH

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού για τη Βεύη προχωρούν πέντε όμιλοι

ΣE πέντε ανέρχονται οι συμμετέχοντες που θα συνεχίσουν στο δεύτερο μέρος του διαγωνισμού για την εκμίσθωση των δικαιωμάτων έρευνας και εκμετάλλευσης του δημόσιου λιγνιτωρυχείου Βεύης του Νομού Φλώρινας. Αναλυτικότερα, ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, υπέγραψε απόφαση με την οποία εγκρίνονται τα πρακτικά της συνεδρίασης της Επιτροπής για την εκμίσθωση των δικαιωμάτων έρευνας και εκμετάλλευσης του δημόσιου λιγνιτωρυχείου Βεύης, σύμφωνα με την οποία ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της διαδικασίας εκμίσθωσης και καταρτίστηκε πίνακας φθίνουσας βαθμολογικής κατάταξης όλων των συμμετεχόντων.
Οι πέντε πρώτοι συμμετέχοντες, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των υποψήφιων εταιριών, που ικανοποιούν τα απαραίτητα κριτήρια αξιολόγησης είναι: ΤΕΡΝΑ Α.Ε., Μηχανική Α.Ε., Ομιλος Επιχειρήσεων Μυτιληναίος - ΜΕΤΚΑ, Ακτωρ ΑΤΕ, Ακμή ΑΤΕ Τεχνικά Εργα.

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής θα προχωρήσει άμεσα στη
 δεύτερη φάση της διαδικασίας, κατά την οποία θα κληθούν από την Επιτροπή οι πέντε πρώτοι στη βαθμολογική κατάταξη συμμετέχοντες, κατά τα οριζόμενα στην υπ'Α αρ. Δ9/Φ6/15636/2878/2.8.2010 απόφαση του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη.

Οι εταιρίες αυτές θα κληθούν εγγράφως να υποβάλουν, σε δημόσια συνεδρίαση της επιτροπής, πλήρη αναλυτικό φάκελο τεμκηρίωσης της δεσμευτικής πρότασής τους.

Εν.Εργ.ΔΕΗ: Προχθές κληρώθηκε ο κ. Μυτιληναίος, ποιός άρφαγε θα είναι ο τυχερός της Βεύης;

Δεν υπάρχουν σχόλια: