DEH

DEH

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Άγρια επίθεση στο κατάστημα πωλήσεων Πύργου - Καταδικάζει την ενέργεια ο ΠΑΣΥΠ/ΔΕΗ και καλεί την Διοίκηση της ΔΕΗ να πάρει μέτρα


 
Με ανακοίνωσή του ο ΠΑ.Σ.ΥΠ./ΔΕΗ καταδικάζει το σημερινό περιστατικό βίας που ξετυλίχθηκε στο Κατάστημα Πωλήσεων Πύργου, όπου "μαινόμενος" καταναλωτής εισέβαλε στο κατάστημα προκαλώντας υλικές ζημιές, απειλώντας και υβρίζοντας τους εργαζόμενους. Καλεί την Διοίκηση της ΔΕΗ αφενός να καταδικάσει τέτοιου είδους ενέργειες και αφετέρου
να προβεί στην λήψη κατάλληλων μέτρων προκειμένου να αποφευχθεί η επανάληψη τέτοιων φαινομένων στο μέλλον. 
Ακολουθεί ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση του ΠΑ.ΣΥ.Π./ΔΕΗ
Άλλη μία επίθεση διαπράχθηκε σήμερα, στο Κατάστημα Πωλήσεων Πύργου όπου "μαινόμενος" καταναλωτής εισέβαλε στο Κατάστημα προκαλώντας υλικές ζημιές, απειλώντας και υβρίζοντας τους εργαζόμενους.
Ο ΠΑ.Σ.ΥΠ./ΔΕΗ καταδικάζει απερίφραστα για άλλη μια φορά, κάθε ενέργεια που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή πολιτών, κάθε ενέργεια που συμβάλει στην τρομοκρατία των εργαζομένων.
Καλούμε τη Διοίκηση της ΔΕΗ να καταδικάσει τέτοια φαινόμενα και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Να λάβει επιτέλους τα κατάλληλα μέτρα και να θέσει την ασφάλεια των εργαζομένων και της περιουσίας της ΔΕΗ ως κυρίαρχη προτεραιότητα και όχι να παρακολουθεί το ίδιο έργο ως θεατής.
 energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: