DEH

DEH

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Με έκπτωση όγκου και συνέπειας, στη ΓΣ της ΔΕΗ στις 26 Ιουνίου, τα τιμολόγια της Υψηλής Τάσης

 
Όπως ισχύουν σήμερα, με τις εκπτώσεις όγκου και συνέπειας και χωρίς αλλαγές επί τα χείρω θα εγκριθούν στην έκτακτη ΓΣ της 26ης Ιουνίου τα βιομηχανικά τιμολόγια της Υψηλής Τάσης. Ως γνωστόν η βιομηχανία βρίσκεται σε εκκρεμότητα καθώς έχει πάψει η ισχύς των εκπτώσεων που είχαν αποφασιστεί το 2015 με διετή διάρκεια, ενώ σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη της τακτικής ΓΣ στις 7 Ιουνίου οι μέτοχοι θα εγκρίνουν την παράταση των τιμολογίων του 2015 μέχρι το Φεβρουάριο.
Σύμφωνα λοιπόν με πηγές της ΔΕΗ έχει αποφασιστεί να προταθεί στην έκτακτη ΓΣ να παραταθεί κατά ένα έτος η ισχύς των εκπτώσεων όγκου και συνέπειας, δηλαδή επί της ουσίας να παραμείνουν ως ίσχυαν μέχρι το 2017. Να σημειωθεί ότι η παράταση ισχύος των τιμολογίων είχε περάσει από το ΔΣ της ΔΕΗ και θα επικυρωθεί από την τακτική συνέλευση των μετόχων, ενώ για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο, οι βιομηχανικοί πελάτες είχαν τιμολογηθεί χωρίς τις εκπτώσεις.
Ωστόσο μετά την απόφαση της ΓΣ στα τέλη Ιουνίου θα γίνει αναδρομική εφαρμογή και εκκαθάριση με βάση τα τιμολόγια με τις εκπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: