DEH

DEH

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Ανεπιθύμητοι στην Μεγαλόπολη ο Αδαμίδης, όσοι τον στηρίζουν και όσοι σιωπούν….

 
 Αλεβίζος Παναγιώτης
 
Η ΓΕΝΟΠ έχει 31 συμβούλους , έχει 4-5 παρατάξεις, θα πρέπει πριν σκεφτούν να έρθουν στην Μεγαλόπολη να πάρουν θέση.
Tην Πέμπτη 14 Ιουνίου έχει προγραμματίσει κλιμάκιο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ να έρθει στην Μεγαλόπολη για να κάνει
ενημερώσεις στους εργαζόμενους.
Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τις τελευταίες απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργου Αδαμίδη στο Financial Times, και δυστυχώς ούτε ο ίδιος , ούτε κανένας από τους συντρόφους του της παράταξης του, ούτε όμως και κανένας απολύτως από τις υπόλοιπες παρατάξεις στην ΓΕΝΟΠ έχει βγεί να τις καταδικάσει η έστω να τις σχολιάσει.
Δείτε τι αναφέρει το δημοσίευμα ΕΔΩ
Εφόσον ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ αλλά και τα υπόλοιπα συνδικαλιστικά στελέχη της ομοσπονδίας θέλουν να συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο και να νομίζουν ότι εδώ στην Μεγαλόπολη θα επιτρέψουμε οι εργαζόμενοι  να παίζουν τα παιχνίδια τους όλοι αυτοί οι εργατοπατέρες με το δικό μας μέλλον , τότε είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΙΤΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ.
Καλό είναι λοιπόν πριν ξεκινήσουν να έρθουν στην Μεγαλόπολη να το γνωρίζουν. Οι εργαζόμενοι δεν θα δεχθούν κανέναν πλέον. Και είναι ανεπιθύμητος ο Αδαμίδης με τα όσα είπε αλλά είναι ανεπιθύμητοι και όσοι τον στηρίζουν , όσοι σιωπούν και του επιτρέπουν να κρατάει ακόμα την θέση του προέδρου. Ανεπιθύμητοι είναι επίσης και όσοι Μεγαλοπολίτες εξακολουθούν και αυτοί να μην αντιδρούν και να μην μιλάνε, όσοι αντί να παλεύουν για τους συναδέλφους τους, έχουν «πατερούληδες» στην Αθήνα και κάνουν μόνο ότι τους λένε αυτοί.
Η ΓΕΝΟΠ έχει 31 συμβούλους , έχει 4-5 παρατάξεις, θα πρέπει πριν σκεφτούν να έρθουν στην Μεγαλόπολη να πάρουν θέση. Την Πέμπτη λοιπόν να γνωρίζετε όλοι, οι εργαζόμενοι στην Μεγαλόπολη δεν θα ανεχθούν άλλο να συνεχιστούν οι ίδιες τακτικές που μας οδήγησαν εδώ που είμαστε σήμερα.


 kafeneio-megalopolis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: