DEH

DEH

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Αυτά είναι τα 77 ολοκαίνουργια pick up που απέκτησε η ΔΕΗ

 
Χάνεσαι κάπου στον... αέρα όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε 77 Fiat Fullback! Του Βασίλη Σαρημπαλίδη
 
Μέρος του στόλου της θα αντικαταστήσει σε λίγες ημέρες η ΔΕΗ με σκοπό να αντιμετωπίζει άμεσα και Καινούργιο στόλο οχημάτων απέκτησε η ΔΕΗ...χωρίς προβλήματα δύσκολες καταστάσεις σε δύσβατες περιοχές.
Όπως θα δείτε και στο αποκλειστικό video του zougla.gr θα προστεθούν συνολικά 77 ολοκαίνουργια Fiat Fullback τα
οποία θα ριχτούν στη μάχη της καθημερινότητας. Με αυτά τα οχήματα, η εργασία των ανθρώπων της ΔΕΗ θα γίνεται πιο εύκολη και τα προβλήματα θα λύνονται πιο γρήγορα.
Πρόκειται για το νέο Pick Up των Ιταλών που είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με κινητήρα diesel χωρητικότητας 2.4 λίτρων που αποδίδει 180 ίππους (υπάρχει και έκδοση με 150 ίππους και αυτή αφορά τα οχήατα της ΔΕΗ). Όλα τα οχήματα είναι διπλοκάμπινα και εφοδιάζονται με σύστημα τετρακίνησης ενώ τα ελαστικά που έχουν τοποθετηθεί είναι ιδανικά για συνθήκες εντός και εκτός δρόμου.

 
Θα παραδοθούν σε λίγες ημέρες
Επιπλέον έχει προστεθεί κοτσαδόρος, πλαστικό εσωτερικό κάλυμμα στην καρότσα, πλαστικά πατάκια, Τα οχήματα προετοιμάστηκαν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Σφακιανάκης ...ενώ υπάρχουν και αλυσίδες χιονιού για τον χειμώνα.
Τα 77 οχήματα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Σφακιανάκης στη Μάνδρα Αττικής, εκεί δηλαδή που γίνεται η προετοιμασία όλων των αυτοκινήτων.

Και τα 77 Fullback θα παραδοθούν τις επόμενες ημέρες στην ΔΕΗ προκειμένου να οργώσουν τα βουνά της Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Fiat Fullback πατήστε
ΕΔΩ


Έτοιμα για... άγριες καταστάσειςΤο ιταλικό pick up από πίσω...Το εσωτερικό του Fiat Fullback
http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: