DEH

DEH

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Με τη συνδρομή της ΔΕΗ, δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από τους Γιατρούς του Κόσμου στη ΔΕΘ



Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις θα προσφέρουν, με τη συνδρομή της ΔΕΗ, οι «Γιατροί του Κόσμου» κατά τη διάρκεια της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, 9-17 Σεπτεμβρίου.

Είναι η έκτη συνεχόμενη χρονιά κατά την οποία η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε υποστηρίζει τους Γιατρούς του Κόσμου Ελλάδας με τη δημιουργία ειδικού ιατρικού περιπτέρου, κατά τη διάρκεια της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.


Συγκεκριμένα, στο χώρο που θα διατεθεί στους Γιατρούς του Κόσμου από τη ΔΕΗ, θα διαμορφωθούν ένα γενικό - παθολογικό, ένα παιδιατρικό και ένα οφθαλμολογικό ιατρείο.
Εθελοντές ιατροί των Γιατρών του Κόσμου, θα παρέχουν προληπτικό έλεγχο και πρωτοβάθμια κλινική εξέταση με συμβουλευτικό χαρακτήρα σε επισκέπτες της έκθεσης, δίνοντας έμφαση στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

Η είσοδος θα γίνεται από την Πύλη 2 (ΧΑΝΘ) και ο χώρος θα λειτουργεί Δευτέρα-Παρασκευή 16:00-22:00, Σάββατο-Κυριακή 10:00-22:00.

Δωρεάν εισιτήρια εισόδου θα διατεθούν μετά τις 4 Σεπτεμβρίου, με τη χορηγία της HELEXPO και της ΔΕΗ, από τα γραφεία της Οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη, (Πτολεμαίων 29Α, 3ος όροφος, 2310 566 641 & 2315 314 206), σε ανέργους, απόρους και ανασφάλιστους.
  
Παράλληλα, καθ' όλη τη διάρκεια λειτουργίας του περιπτέρου, στο χώρο θα λειτουργήσει και φωτογραφική έκθεση με θέμα “27 χρόνια Γιατροί του Κόσμου”, μέσα από μτην οποία το κοινό θα μπορέσει να γνωρίσει την ιστορία και την πορεία των δράσεων της Οργάνωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: