DEH

DEH

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Σήμερα στη Ρόδο ο πρόεδρος της ΔΕΗ

Με επιτόπια επίσκεψη στην περιοχή της νότιας Ρόδου και συγκεκριμένα στην Κατταβιά εκεί που κατασκευάζεται το νέο εργοστάσιο της ΔΕΗ, θα ξεκινήσει τη μέρα του σήμερα στη Ρόδο ο πρόεδρος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός επικεφαλής πενταμελούς κλιμακίου που επισκέπτεται το νησί μας.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μεταξύ αυτών θα είναι ο πρόεδρος της ΔΕΔΔΗΕ Κώστας Ζωντανός και ο γενικός διευθυντής παραγωγής της ΔΕΗ Γιάννης Κοπανάκης, οι οποίοι θα συζητήσουν με το δήμαρχο και τους λοιπούς προσκεκλημένους το θέμα της ενεργειακής επάρκειας στο νησί μας στη σύσκεψη που θα γίνει το μεσημέρι.

Σημειώνεται ότι το κλιμάκιο θα συνοδεύσουν ο αντιδήμαρχος  ανάπτυξης πρωτογενούς τομέα και επιχειρηματικότητας  Γιώργος Πόκκιας, και ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Δώρος Κωνσταντίνου
Πάντως όπως δήλωσε χτες στα μέσα ενημέρωσης ο κ. Πόκκιας, ο δήμος Ρόδου θα ζητήσει από τα στελέχη της ΔΕΗ χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου και πιστή τήρηση των συμφωνημένων, προσθέτοντας ότι η δημοτική αρχή πρέπει να έχει λόγο για ότι γίνεται στο νησί.

Θα απαιτηθεί να ξεκινήσουν και τα ανταποδοτικά,  αφού το έργο έχει ήδη ξεκινήσει τόνισε επίσης ο κ. Πόκκιας που εξέφρασε την ευχή να δοθούν λύσεις στα όποια προβλήματα υπάρχουν,  ενώ χαρακτήρισε το νέο εργοστάσιο βασικό έργο υποδομής και όχι έργο βιτρίνας.
Σημειώνεται ότι η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο στις 2 το μεσημέρι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: