DEH

DEH

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Mετά τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου- Προχωρά κανονικά η «μικρή ΔΕΗ» – Η συζήτηση θα ξεκινήσει κανονικά στο πρώτο θερινό τμήμα της Βουλής πιθανότατα την ερχόμενη Τετάρτη 2 Iουλίου

deiΟλοκληρώθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα η σημερινή συνάντηση μεταξύ στελεχών του ΠΑΣΟΚ με στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου για το θέμα της «μικρής ΔΕΗ». Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συμφωνήθηκε να υπάρξουν διευκρινιστικές παρεμβάσεις, οι οποίες δεν θα συνιστούν αλλαγές στην μορφή της νομοθετικής ρύθμισης που προωθείται ώστε να μη μείνουν σκιές και να καταστεί σαφές το τι μέλει γενέσθαι με την προωθούμενη αποκρατικοποίηση.
Παράλληλα, αποφασίστηκε να υπάρξει ολιγοήμερη μετάθεση της συζήτησης μέχρις ότου επιστρέψει ο υπουργός ΠΕΚΑ στην Ελλάδα, καθώς ενώ αρχικά είχε αποφασιστεί η συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής να ξεκινήσει την Πέμπτη, ο κ. Μανιάτης θα βρίσκεται στο Λονδίνο για να παραστεί στο συνέδριο όπου θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά τα προς δημοπράτηση οικόπεδα του γύρου παραχωρήσεων για τους υδρογονάνθρακες.
Παρά τις περί του αντιθέτου πληροφορίες, η συζήτηση θα ξεκινήσει κανονικά στο πρώτο θερινό τμήμα της Βουλής πιθανότατα την ερχόμενη Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: