DEH

DEH

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Ανεξάρτητοι Έλληνες Π.Ε. Κοζάνης:Με υπερηφάνεια και με αγώνες αποτρέπουμε το ξεπούλημα της “Μικρής Δ.Ε.Η.”

aneksartitoiellines
Η ανίερη συμμαχία Σαμαρά-Βενιζέλου συνεχίζει το καταστροφικό έργο της αποδόμησης της χώρας και της παράδοσής της στους δανειστές και στα συμφέροντα των εθνικών εργολάβων – αφεντικών ΜΜΕ που την στηρίζουν. Την Τετάρτη 2 Ιουλίου θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο που αφορά το ξεπούλημα της “Μικρής ΔΕΗ”.

  Ενώ είναι πανθομολογούμενο από το σύνολο των  φορέων της περιοχής- πολιτικών, αυτοδιοικητικών, συνδικαλιστικών αλλά και των πολιτών-ότι οι μονάδες οι οποίες εκχωρούνται από την Δυτική Μακεδονία πλήττουν την περιοχή βάναυσα και την καθιστούν πλέον ως γκρίζα ζώνη της Ελληνικής επικράτειας, εξαρτώμενη αποκλειστικά από τους ιδιώτες οι όποιοι θα ελέγχουν πλήρως την παραγόμενη υπεραξία του σημαντικού αγαθού του ρεύματος, το οποίο στηρίζει  τόσο την τοπική κοινωνία όσο και την οικονομία της χώρας, αυτοί προχωρούν και καταθέτουν το νομοσχέδιο στην βουλή χωρίς να υπολογίσουν κανένα.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε αμετακίνητοι στα προβλεπόμενα από το κυβερνητικό μας πρόγραμμα: Ενέργεια και Νερά ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ. Είναι Εθνικός πλούτος, στρατηγικής σημασίας και ειδικότερα για την Ενέργεια, σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, με ειδικές συνοριακές και γεωπολιτικές συνθήκες.
Ταυτόχρονα, είμαστε εντελώς αντίθετοι και με την πώληση των κοιταγμάτων λιγνίτη και γενικώς του όποιου ορυκτού πλούτου της Πατρίδας μας.
Οι συντονιστικές επιτροπές Δυτικής Μακεδονίας  των Ανεξαρτήτων Ελλήνων όπως κάναμε και στην περίπτωση του ΑΔΜΗΕ, μαζί με τον Πρόεδρο μας Πάνο Καμμένο, τους βουλευτές και τα στελέχη μας δηλώνουμε παρόντες και σε αυτόν τον αγώνα.
Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να περάσει αυτό σχέδιο, το οποίο δεν πλήττει μόνο την Φλώρινα και την Κοζάνη, αλλά όλη την Ελλάδα.
Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να «πάρει ο αέρας» την Ελληνική σημαία από την ακριτική Φλώρινα και να δημιουργήσουμε νέες γκρίζες ζώνες χάριν του πλουτισμού των φίλων της .συγκυβέρνησης
Καλούμε όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας να συμμετέχουν δυναμικά στο  σημερινό συλλαλητήριο στις 20:00 στην Κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας, γιατί μόνο ο Ελληνικός λαός μπορεί να βάλει φρένο στο ξεπούλημα του Εθνικού μας πλούτου.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ…
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ…
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: