DEH

DEH

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Με Πάνο Καμμένο και Αρθρούρο Ζερβό συναντήθηκε ο Θοδωρής Καρυπίδης για τα θέματα μικρή ΔΕΗ και έκπτωση του ρεύματος σε επιχειρίσης και νοικοκυριά της Δ.Μ.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, τον οποίο συνεχάρη για την εκλογή του.Συζήτησαν θέματα που αφορούν την Δυτική Μακεδονία με πρώτο το θέμα που αφορά την λεγόμενη μικρή ΔΕΗ, όπως και τα θέματα των υδάτων και του ορυκτού πλούτου. Μετά την συνάντηση ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την εξής δήλωση: «Συμφωνήσαμε με τον κ. Καρυπίδη ότι τα θέματα της ενέργειας είναι εθνικά θέματα και δεν μπορεί η ενεργειακή πολιτική της χώρας να ασκείται από ιδιώτες. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουμε την πρόταση του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για ειδικό τιμολόγιο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας με έκπτωση 30% στα νοικοκυριά και 50% στις επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας».
----------------------------------------------------------------------------
Συνάντηση στην Αθήνα με τον πρόεδρο της ΔΕΗ, Αρθούρο Ζερβό, είχε ο νέος περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Θοδωρής Καρυπίδης (βλ. φωτο). Τα θέματα που ζητήθηκαν ήταν το “καυτό” ζήτημα της “μικρής ΔΕΗ” καθώς και το αίτημα – προεκλογική εξαγγελία του κ. Καρυπίδη για την έκπτωση στην τιμή του ρεύματος για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας! Όπως σημειώνει ο νέος περιφερειάρχης, ο νέος πρόεδρος δήλωσε σύμφωνος προς αυτή την κατεύθυνση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: