DEH

DEH

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

H Kουτσομπόλα που μαθαίνει και τα γράφει όλα

Τίνος είναι ρε γυναίκα το παιδί;

         Εν μέσο αγώνων για την αποτροπή πώλησης του ΑΔΜΗΕ, πετύχαμε την μεγαλύτερη νίκη πάρθηκε πίσω η τροπολογία για την περιουσία των εργαζομένων και συνταξιούχων στην ΔΕΗ.
         Μια τροπολογία που έτσι όπως μπήκε ήταν προδιαγραμμένη για να βγει.
Τουλάχιστον στο 25ευρω του Άδωνη είχε και μια κόντρα ημερών.
Απεσύρθη τελικά η τροπολογία, αλλά το νομοσχέδιο πώλησης έμεινε. Για την ήττα ούτε βγήκε, ούτε θα βγει κανείς να διεκδικήσει την πατρότητα θα μείνει ορφανή όπως πάντα. Για την μεγάλη νίκη όμως άρχισε η διεκδίκηση της πατρότητας και βγήκαν άμεσα οι πατέρες:

 http://energiakoiergazomenoidei.blogspot.gr/2014/01/blog-post_4014.html Το θέμα έφτασε πολύ ψηλά, καθώς την τελευταία στιγμή το επιτελείο του Πρωθυπουργού “μάζεψε” τη ζημιά, μετά από παρεμβάσεις του Υφυπουργού Υποδομών και Βουλευτή Κοζάνης Μιχάλη Παπαδόπουλου, αλλά και του Βουλευτή Φλώρινας Στάθη Κωνσταντινίδη.   

http://energiakoiergazomenoidei.blogspot.gr/2014/01/blog-post_28.html η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ προκάλεσε τριβές με την αντιπολίτευση, τα συνδικάτα, αλλά και στο εσωτερικό της κυβέρνησης
…συνδικαλιστικά στελέχη προσκείμενα στο ΠΑΣΟΚ, με παρεμβάσεις τους στα όργανα του κόμματος έπεισαν για το δίκαιο των θέσεων τους τα ηγετικά κλιμάκια του κόμματος. Έτσι διαμηνύθηκε αρμοδίως στον υπουργό Εργασίας ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ψηφίσουν την τροπολογία για τον ΑΔΜΗΕ με αποτέλεσμα αυτή να αποσυρθεί από το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

Οπότε μετά την σύγχυση που επικρατεί το ερώτημα που γεννάτε ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,
το ορφανό (ΑΔΜΗΕ) άστο δεν μας νοιάζει.
 
ΥΓ: Έρχομαι τις επόμενες μέρες με περισσότερα και πιπεράτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: