DEH

DEH

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Αποκλεισμένη η ΔΕΗ από τους εργαζομένους. Αντιδρούν για τη πώληση του ΑΔΜΗΕ - Δεν αποκλείονται προβλήματα στην ηλεκτροδότηση

Προβλήματα ακόμα και στην ηλεκτροδότηση δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν από την κινητοποίηση των εργαζομένων στη ΔΕΗ που συνεχίζουν τη διαμαρτυρία τους για την πώληση έναντι ... πινακίου φακής το 66% του ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας)
Οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχοντας αποκλείσει τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στο Τσαλικάκι ενώ σύμφωνα με τον συνδικαλιστή της επιχείρησης Γιάννη Βρέντζο δεν πραγματοποιούνται συναλλαγές με το κοινό. Σύμφωνα με τον ίδιο οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων -που ξεκίνησαν τα μεσάνυχτα - θα συνεχιστούν με επαναλαμβανόμενες απεργίες. 
Σχολιάζοντας το ... ξεπούλημα όπως ανέφερε του ΑΔΜΗΕ σε ιδιώτες ο κ. Βρέντζος ανέφερε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ Κρήτης ότι στο πραξικόπημα της 21ης Απριλίου, πρώτα έγινε κατάληψη του κέντρου διανομής ενέργειας και στη συνέχει στη Βουλή ! "Πρόκειται για τον εγκέφαλο της ενέργειας στη χώρα και πάνε να τον δώσουν σε ιδιώτες χωρίς να υπάρχει κανένας ανταγωνισμός" σημείωσε χαρακτηριστικά.
Σε σχετικοί ανακοίνωση οι εργαζόμενοι της επιχείρηση καλούν τους πολίτες στην αυριανή κινητοποίηση στο Τσαλικάκι:
"ΦΙΛΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ,
Σήμερα η κυβέρνηση καταθέτει νομοσχέδιο προς ψήφιση στη Βουλή για την εκποίηση της ΔΕΗ και την παραχώρηση της σε ιδιώτες ξεκινώντας με τα δίκτυα Υψηλής Τάσης. (Α.Δ.Μ.Η.Ε.)
Ξεπουλούν μία επιχείρηση κερδοφόρα που δε σχετίζεται και δεν επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό. Αποτέλεσμα της ιδιωτικοποίησης αυτής θα είναι η επιπλέον επιβάρυνση των καταναλωτών στους λογαριασμούς του ρεύματος. Οι εργαζόμενοι του Ομίλου Δ.Ε.Η. δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε το ξεπούλημα της περιουσίας του ελληνικού λάου.
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!
ΖΗΤΑΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: