DEH

DEH

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ.ΣΥ.Ν ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ​Υ KOZANHΣ: ΤΕΦΡΑ ΑΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ! Η ΕΥΚΟΛΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ !!!



  

Οι καταγγελίες και οι αναφορές για τις λακκούβες πληθαίνουν τώρα τελευταία.
Το ίδιο και οι λακκούβες που ξεφυτρώνουν και υπάρχουν παντού και σε όλους τους δρόμους χωριών και πόλεων, είτε είναι επαρχιακοί δρόμοι, είτε είναι εσωτερικοί οδοποιία, είτε είναι αγροτικοί δρόμοι.Λακκούβες όλων των μεγεθών και όλων των τύπων και για κάθε ζημιά !
Η κατάσταση είναι σοβαρή αφού δεν μπορείς να τις αποφύγεις με τίποτα μιας και παντού υπάρχει κάποια για να πέσεις μέσα.
Ο ίδιος ο Σουμάχερ θα ήταν καλύτερος πιλότος ελικοπτέρου παρά οποιουδήποτε αμαξιδίου στους δρόμους του Ελλησπόντου, της Κοζάνης και γενικά της Δυτικής Μακεδονίας.
Πέρα από τις υλικές ζημιές που υφίστανται τα αυτοκίνητα όλων των τύπων και τις οικονομικές ζημιές που επιβαρύνονται οι κάτοχοι τους, όπως έχουμε αναφέρει ξανά υπάρχει κίνδυνος να κοστίσουν και ανθρώπινες ζωές !

Η ΛΥΣΗ : ΕΥΚΟΛΗ, ΑΜΕΣΗ, ΑΠΛΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ !!!

Μεταξύ σοβαρού και αστείου (που δεν θα έπρεπε), για την επισκευή όλων των λακκουβών, μία πολύ καλή ιδέα και πρόταση για άμεση, εύκολη, απλή, αλλά προπάντων οικονομική λύση λόγω των δύσκολων καιρών που διανύουμε εξαιτίας της Οικονομικής Κρίσης που μας έχουν επιβάλει, είναι η ΤΕΦΡΑ που παράγεται άφθονη και πλεονάζουσα στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου από την καύση του Λιγνίτη (και όταν υπάρχει πρόβλημα στον ταινιόδρομο εκεί να δείτε ΤΕΦΡΑ !).
Συγκεκριμένα μόλις στα 100 με 500 μέτρα από τα τελευταία σπίτια του χωριού Αγίου Δημητρίου, στον Α9 των ταινιόδρομων μεταφοράς ΤΕΦΡΑΣ και Λιγνίτη, κάτω από τις καμινάδες και τα φουγάρα του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, με την άδεια του Διευθυντή του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου κύριου Αποστολίδη και την άδεια του Διευθυντή των Ορυχείων Νοτίου Πεδίου κύριου Ιωακείμ,ρίχνεται σε ΤΟΝΟΥΣ,χωρίς σταματημό ένα από τα πρώτα υλικά και βασικά συστατικά για την παραγωγή του Τσιμέντου,η ΤΕΦΡΑ !!!

Όλες οι εταιρίες τσιμέντου την χρησιμοποιούν και με μικρή επιφύλαξη ίσως είναι και το μοναδικό υλικό για το τσιμέντο μιας και είναι από μόνη της πιο ανθεκτική και από το ίδιο το τσιμέντο !

Έτσι όλες οι λακκούβες, είτε έχουν το μέγεθος πισίνας, είτε το μέγεθος κρατήρα είτε το μέγεθος μπανιέρας ή νιπτήρα, χωρίς πολλές τεχνικές δυσκολίες και το πιο σημαντικό χωρίς καθόλου εμπόδια οικονομικά, μπορούν άμεσα και εύκολα να επισκευαστούνκαι με ένα ακόμα μοναδικό ατού : η ΤΕΦΡΑ είναι παντός καιρού και διαθέτει την εκπληκτική και μοναδική ιδιότητα να μηνεξαφανίζεται στην κυριολεξία με τίποτα παρά μόνο με την εισπνοή !!!,οπότε οι επιδιορθώσεις θα είναι διαχρονικές αν όχι και μόνιμες ακόμα!

Ø Και όμως ο Ελλήσποντος παρόλη την ΤΕΦΡΑ όλα αυτά τα χρόνια και όλα τα υπόλοιπα από τις δραστηριότητες της ΔΕΗ,εξαιρείται από τα έργα και του Δήμου Κοζάνης και της Περιφέρειας που εντάσσονται στον Τοπικού Πόρου (ΔΕΗ) !! (π.χ. Αποχέτευση, Τηλεθέρμανση)
Επειδή εργοστάσια παραγωγής ΤΕΦΡΑΣ δεν έχουμε μόνο στον Ελλήσποντο αλλά έχουμε και στην Ποντοκώμη – Μαυροδένδρι (ΑΗΣ Καρδιάς), στην Πτολεμαΐδα και στην Φλώρινα (ΑΗΣ Μελίτης), ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κύριος Δακής μαζί με τον Δήμαρχο Κοζάνης κύριο Μαλούτα και με τους άλλους Δημάρχους Βρυζίδου και Βοσκόπουλο, σε συνεργασία με τους Διευθυντές των ΑΗΣ, μπορούν να τακτοποιήσουν και να λύσουν γρήγορα το πρόβλημα με τις λακκούβες δίνοντας τέλος μια και καλή στο πρόβλημα αυτό !

Τελικά αν πέσεις μέσα σε κάποια λακκούβα σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να χτυπήσεις φλέβα Χρυσού όπως έγραψε κάποιος, διότι στο πρόβλημα με τις λακκούβες η φλέβα Χρυσού δεν βρίσκεται ούτε στα Ορυχεία της Χαλκιδικής, του Κιλκίς και της Θράκης αλλά η φλέβα Χρυσού είναι η ίδια η ΤΕΦΡΑ !
Εάν δεν κλείσουν οι λακκούβες ούτε και με αυτόν τον τρόπο τότε η λύση βρίσκεται στον Καναδά !

Δεν υπάρχουν σχόλια: