DEH

DEH

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

Συμμετέχουμε δυναμικά στην 24ώρη απεργία της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και των άλλων ΔΕΚΟ

·        Λέμε ένα βροντερό όχι στο ξεπούλημα των δημόσιων επιχειρήσεων και όλης της δημόσιας περιουσίας του Ελληνικού λαού.

·        Να μην περάσει το νέο μνημόνιο «λαιμητόμος» των μισθών, των συντάξεων και των εργασιακών δικαιωμάτων.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπό την καθοδήγηση και εποπτεία της Τρόικας και την ανοιχτή στήριξη όλων των εκπροσώπων της εργοδοσίας και του κεφαλαίου προχωρά ακόμα παραπέρα στην  οικονομική (στην ουσία και στη φυσική) εξόντωση των ανέργων, των
μισθοσυντήρητων και των συνταξιούχων. Εξαγγέλλουν ένα νέο «τσουνάμι» αντιλαϊκών – αντεργατικών μέτρων για να οικονομήσουν οι ντόπιοι και ξένοι τραπεζίτες από το αίμα και τον ιδρώτα του λαού μας.

Σπέρνουν ανεργία, φτώχεια και πείνα στο λαό και ξεπουλάνε ολόκληρη τη χώρα.

«Αξιοποιούν τη δημόσια περιουσία», προς όφελος ξένων και ντόπιων κεφαλαιοκρατών, ξεπουλώντας όλες τις δημόσιες επιχειρήσεις «αντί πινακίου φακής».

Ετοιμάζουν πλήρη διάλυση και ξεπούλημα της ΔΕΗ, της μεγαλύτερης και πιο κερδοφόρας δημόσιας επιχείρησης της χώρας. Δίκτυα, εργοστάσια, ορυχεία, φράγματα και λίμνες που φτιάχτηκαν με το υστέρημα του Ελληνικού λαού  δίνονται στους κερδοσκόπους για να ξεζουμίσουν τους φυσικούς πόρους, τους εργάτες, τους αγρότες και τους λαϊκούς καταναλωτές που θα πληρώσουν διπλά και τριπλά το ηλεκτρικό ρεύμα.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ενέργεια «Εργατική αλληλεγγύη» καλεί όλους τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στην απεργία για να προστατέψουμε τη δουλειά μας, τους μισθούς μας, τις συντάξεις μας, τη δημόσια περιουσία, τα συμφέροντα των οικιακών καταναλωτών ενέργειας και ολόκληρου του λαού.


Όλοι στην απεργία – όλοι στους αγώνες

Χαιρετίζουμε τις εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτών που κατακλύζουν καθημερινά τους δρόμους και τις πλατείες απαιτώντας: Ψωμί- Παιδεία- Ελευθερία και δικαιοσύνη.


ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ –ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: