DEH

DEH

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Η ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

Πολλά και διάφορα έμαθα από κουτσομπολιά , από πόρτες μισάνοιχτες και από ΄΄βαθιά λαρύγγια΄΄


Δικαιώνεται λοιπόν το συνδικαλιστικό κίνημα επιτέλους !!! Υποψήφιοι και στα αυτοδιοικητικά οι συνδικαλιστές (αναφαίρετο δικαίωμα τους). Δήμους και περιφέρεια.

Ερώτηση 1η: Άιντε καλά αυτοί της ΔΑΚΕ που ανήκουν στην Ν.Δ. έχουν το άλλοθι τώρα
Αυτοί της ΠΑΣΚΕ που ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ και από την μία το κατηγορούν για αντεργατικά μέτρα, μνημόνια κ.α. δεινά των εργαζόμενων. Πως είναι δυνατόν να συντάσσονται με υποψηφίους που έχουν την στήριξη της κυβέρνησης που καταγγέλλουν και εναντιώνονται.
Δηλ. Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ που γράφει, λέει και κινητοποιεί τους εργαζόμενους ενάντια
στην πολιτική του ΠΑΣΟΚ και τους πρωτοκλασάτους υπουργούς του. Πόσο πιστευτός μπορεί να είναι για τις προθέσεις του γενικώς, όταν κατεβαίνει υποψήφιος με αυτόν που συντάσσεται με την πολιτική της κυβέρνησης και αυτήν πάλι τον στηρίζει γιατί συντάσσεται με την πολιτική της …??
(Μπερδευτήκατε λίγο εεε? Εγώ να δείτε!!)

Ερώτηση 2η προς ΔΑΚΙΤΕΣ: Πως είναι δυνατόν να θέλετε να μας πείσετε για την Ν.Δ. ως την μόνη αξιόπιστη δύναμη, για την πολιτική της και την αξιοπιστία του Σαμαρά.
Όταν οι περισσότεροι από εσάς στηρίζετε και είστε υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια που δεν έχουν την στήριξη της Ν.Δ. (αντάρτικα – διασπαστικά)

Από Πουθενά δεν πιάνεστε, από πουθενά. Το ανέκδοτο με το Ψάρι, το Μου.. και τον Παπά μου θυμίζετε.

- Έμαθαααα (που λέει και το λαϊκό άσμα) Ορφανό από Γεν. Γραμματέα πως είναι το Εργατικό Κέντρο Πτολεμαίδας.
Ο Πρόεδρος του που στήριξε και έφερε την ΔΑΚΕ 2η δύναμη, τον απάλλαξε των καθηκόντων του, ώστε να τον συνετίσει και να μην ξαναντιδράσει στις αποφάσεις του.

Μάλλον δίκιο πρέπει να έχουν οι ΚΚΕδες που φωνάζουν και καταγγέλλουν.

Σήμερα είδα πως φωνάζουν και της ΔΑΚΕ και καταγγέλλουν. Αυτοί για το δικό τους βόλεμα που έχασαν.

Όπως επίσης έμαθα ότι ενώ ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Πτολεμαίδας (ΠΑΣΚΕ) καρατόμησε τον Γραμματέα (ΔΑΚΕ) γιατί δεν πειθάρχησε σε απόφαση του Δ.Σ., στην ΓΕΝΟΠ ο Πρόεδρος (ΠΑΣΚΕ) στηρίζει το Γραμματέα (ΔΑΚΕ) στην αντικατάσταση του που ζήτησαν οι υπόλοιποι ΔΑΚΙΤΕΣ γιατί του κάνει τα χατίρια και συμφωνεί με την ΠΑΣΚΕ.

Κουτσομπολιό του καφέ επίσης μου αποκάλυψε πως για λόγο διατήρησης στην θέση του (ενώ έληξε η θητεία του), αλλά και για έναν άλλο αίθουσας δικαστηρίου ο πρώην αρχηγός της ΔΑΚΕ και νυν Αν/προεδρος στο ΤΑΥΤΕΚΩ έκανε σαν παλαβός να περάσει η πρόταση του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ και στηρίζει τον Γραμματέα ώστε να μην αντικατασταθεί.
«Έλα Θεέ και μπούκωνε κι εγώ να καταπίνω που λεν…»

Καημένε Σαμαρά κι εσείς μωρέ Νεοδημοκράτες. Έχετε να στέλνετε χαιρετίσματα στην εξουσία (ΠΑΣΟΚ) στον Παπανδρέου και στον Παπακων/νου για πολύ ακόμα.

Είπα συνέδριο ΓΕΝΟΠ και θυμήθηκα, όσα έδειξαν οι κάμερες στο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ τα είδαμε όλοι και μας λύπησαν φοβερά όλους πιστεύω, αν και δεν τα θεωρώ υπερβολικά. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ. ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ…

Η ΠΑΣΚΕ για άλλη μια φορά (και ας με συγχωρέσει ο σύντροφος Νίκος, ίσος να μη φταίει κι αυτός) έπαιξε τον ρόλο της ώστε να στηρίξει την πολιτική του μνημονίου και του Γ. Παπανδρέου, δεν χωράει αμφιβολία. Ας μην βιαστούν οι ΄΄σύντροφοι μου΄΄ και συνάδελφοι να με κατηγορήσουν. Τα αποτελέσματα μετά από κάνα οχτάμηνο δεκάμηνο το πολύ πολύ χρόνο, εδώ θα είμαστε. Δεκανίκι για τα συμφέροντα τους ΣΑΔ και το κομμάτι των μόνιμων διασπαστών και διαγραμμένων κατά καιρούς ΔΑΚΙΤΕΣ (ΛΟΦΤΣΑΛΗ,ΚΑΤΣΑΡΟΥ,ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ) ο κάθε ένας για τις δικές του σκοπιμότητες. ΤΑΥΤΕΚΩ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΕΝΟΠ, ΤΑΠ -ΔΕΗ, ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, όλοι για να προσφέρουν στους εργαζόμενους.

Ε … εντάξει και για μερικά (χιλ) ψωρο ευρουλάκια εκτός έδρας. Σιγά τα λεφτά…

Τώρα πως γίνετε με τόση προσφορά όλα να παν στραβά, δεν ξέρω. Ίσως σ΄αυτό να φταιν οι εργαζόμενοι κι όχι αυτοί…

Μισάνοιχτη πόρτα γραφείου παραρτήματος σωματείου μου αποκάλυψε : Τσαμπουκάδες και τραμπουκισμούς στο έκτακτο συνέδριο εκτός από on-line υπήρξαν και off-line.

Δράστης ο γνωστός πλέων Νταής Γραμματέας της ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που τους δέρνει όλους.

Αλλά και ο αν/προεδρο του ΤΑΥΤΕΚΩ.

Γενικός ο Παναγιώτης είναι πράος και ήσυχος.

Όσες φορές το έχει κάνει ήταν πάντα για τα συμφέροντα μας (ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ).

Και το τασάκι – βάζο; όταν πέταξε στον ΜΠΟΥΡΧΑ, γιατί του μείωνε τα εκτός έδρας ,για τους εργαζόμενους το έκανε διότι δεν θα τους εκπροσωπούσε όπως θα ήθελε κι όχι γι αυτόν.

Και τους εργαζόμενους του Ορ. Κυρίου Πεδίου που απείλησε και πρόγκιξε πριν καμιά βδομαδούλα, για το καλό τους το έκανε.

Εκεί μου είπαν ότι επειδή δεν τον φοβούνται και έχουν ράμματα για την γούνα του. Πήρε πληρωμένη απάντηση, έβαλε την ουρά κάτω απ΄τα σκέλια κι έφυγε, να πάει στον ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ, να βγάλει τα καλά του, να βάλει τα παλιά του και να συνεχίσει την εργασία μαζί με τους συναδέλφους του σταθμού του, καθώς είχε φύγει με 2ωρη άδεια και δεν θα ήθελε να εκθέσει τον κ. Λοβάτση και τον κ. Κοπανάκη…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητη μου κουτσομπολα....
Οι "Χαφιεδες" σου μαλλον σου λενε τα μισα η' εσυ δεν μας τα λες ολα.....
Οσο για τους ΚΚΕδες αυτοι παιζουν καλα το "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" τους...
Μονο εντυπωσεις και τιποτε αλλο...
Ερωτηση προς εσενα:
Γιατι παρεξηγηθηκαν απο την δηλωση του εκπροσωπου της ΓΣΕΕ;
Μηπως δεν ειπε την αληθεια;
Γιατι τσαμπουκαλευτικαν και ετρεξαν να τον δειρουν;
----------------------------
Για τους "συντροφους" ΔΑΚΙΤΕΣ του Εργ. Κ. Πτολ/δας...
Λεω και ρωτω:
Ειναι οντως ετσι οπως τα λενε οι "συντροφοι" μας;
(Διαβασα την ανακοινωση τους και "ανακουφιστικα", και λεω ευτυχως που ειναι και αυτοι και κανουν αγωνα καθημερινα για ολους ΕΜΑΣ!!!!!!!!!!
Δεν ξερω τι θα καναμε χωρις ΑΥΤΟΥΣ....)
Και τους ρωτω: ΕΣΕΙΣ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" OI ΓΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΕΙΝΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ(απο 2 σε 4) Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓ. Κ.;
ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ, ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΑΚΕ.....
-----------------------------------
Αυτα...
για τις εκλογες και τους υποψηφιους "φιλους" μας αλλα και για το "φιλο" μας τον Παναγιωτη, θα εχουμε μερες να τα λεμε...
Η ΑΡΧΗΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΡΗΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟ ΚΑΤΕΧΗ.ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΞΑΛΟΥ ΤΑ ΄΄ΑΦΕΝΤΙΚΑ΄΄ΤΟΥ.ΑΡΕ ΚΑΥΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΕΦΤΗ.ΑΣ ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΤΑΥΤΕΚΟ[ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΕΝΟΩ ]ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.

Unknown είπε...

Αγαπητέ φίλε σου επιστρέφων την λέξη ΄΄χαφιές΄΄ αφού γράφεις ως ανώνυμος βγάλε την κουκούλα και τότε αποδέχομαι κάθε χαρακτηρισμό.
Μπορεί όντως να μου είπαν τα μισά, γιατί εγώ τα λέω όλα έτσι όπως τα ακούω από άλλους, σε καφέ, σε κουτσομπολιό. Όπου ήμουν παρών λέω είδα ή άκουσα η ίδια.
Αν λοιπόν τόσο εσύ ή κάποιος άλλος θα ήθελε να μου γράψει –φει την ΄΄αλήθεια΄΄ εδώ είμαι koutsompola1964@gmail.com.
Είναι λυπηρά και καταδικαστέα τα γεγονότα που πρόβαλαν τα ΜΜΕ. ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
Αν έχει δίκιο ο ΠΑΣΚΙΤΗΣ της ΓΣΕΕ ή οι ΠΑΜΙΤΕΣ αυτό ας το βρει η δικαιοσύνη ή όποιο άλλο ανεξάρτητο όργανο.
Κλείνοντας, αν κατάλαβα καλά απ΄ αυτά που γράφεις πρέπει να ανήκεις στην ΔΑΚΕ?
Σε εσάς όλα είναι τέλεια ή είσαι ΄΄συνήγορος΄΄ της ΠΑΣΚΕ.
Τι ζόρι λοιπόν τραβάς για το ποιος έχει δίκιο, αν προκλήθηκε ή όχι ο εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ μέλος της ΠΑΣΚΕ και αν καλά ή κακά έκαναν που του επιτέθηκαν.
Με κάθε τιμή η κουτσομπόλα που τα λέει όλα. koutsompola1964@gmail.com