DEH

DEH

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Άμισθος Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Κοζάνης ορίστηκε ο Νικόλαος Παλάσκας συνδικαλιστής της ΔΕΗ του σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Άμισθος Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Κοζάνης ορίστηκε ο Νικόλαος Παλάσκας συνδικαλιστής της ΔΕΗ του σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. 
Τα καθήκοντά του θα αφορούν την οργάνωση και υλοποίηση επαφών, συζητήσεων, συναντήσεων με φορείς της περιοχής σε θέματα ειδικού ενδιαφέροντος που απαιτούν διαβούλευση με την τοπική κοινωνία (Δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση, αναπτυξιακός προγραμματισμός κ.α.). 
Θα παρέχει συμβουλές και γνώμες προς τον Δήμαρχο και θα συνεργάζεται με τους ανωτέρω φορείς. Ο άνω άμισθος σύμβουλος υπάγεται ειδικά και αποκλειστικά στην υπηρεσιακή δικαιοδοσία του Δημάρχου Κοζάνης, από τον οποίο θα δέχεται εντολές και στον οποίο είναι υποχρεωμένος να λογοδοτεί σε κάθε περίπτωση. 
Η παρούσα Απόφαση δε συνιστά πρόσληψη ή διορισμό,δε γεννά υπηρεσιακή, υπαλληλική ή άλλου είδους εργασιακή σχέση του οριζόμενου συμβούλου με το Δήμο και ισχύει ως τη λήξη της θητείας του Δημάρχου, πλην της τροποποίησης ή ανάκλησή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: