DEH

DEH

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Γιώργος Αδαμίδης κατά Παντελή Καρακασίδη: “Απύθμενο θράσος από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κοζάνης όταν ομιλεί και ως μέλος της διοίκησης του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ”

Απύθμενο θράσος από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κοζάνης όταν ομιλεί και ως μέλος της διοίκησης του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ.

Μπορεί ως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ στη μεταλιγνιτική εποχή υιοθετώντας τις θέσεις του κόμματός του να βάλει κοτούλες και να φτιάξει έναν κηπάκο έτσι όπως είπε ο περιφερειάρχης ή ως κάτοικος της Δυτικής Μακεδονίας να βρει κάτι άλλο να κάνει όπως λέει ο

Μητσοτάκης

Αυτό όμως που δεν μπορεί να επικαλείται είναι η ιδιότητα του ως μέλος της Διοίκησης του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και να προσεγγίζει το θέμα της απολιγνιτοποίηση με βάση τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Σπάρτακος διαχρονικά έχει ομόφωνες αποφάσεις των οργάνων του για τα ζητήματα είτε της πώλησης της Μικρής ΔΕΗ, είτε της Αποεπένδυσης, είτε της βίαιης Απολιγνιτοποίησης και Δεσμεύουν όλα τα μέλη της Διοίκησής του.

Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια παραβαίνει το καταστατικό αντιβαίνει στο σκοπό και τα συμφέροντα του Συνδικάτου και τα συμφέροντα των Εργαζομένων.

Θυμίζω ότι στο παρελθόν αντίστοιχες ενέργειες επέβαλαν την διαγραφή μέλους από το Συνδικάτο.

Χαιρετίζω την άμεση αντίδραση του προέδρου του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ συν Μόσχου Ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό γιατί απαιτείται η καταδίκη της συγκεκριμένης ενέργειας από το Δ.Σ του Σπάρτακου.

Υ.Γ. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τον άνθρωπο Παντελή Καρακασίδη Θα πρέπει όμως όταν τοποθετείται Δημόσια να επιλέγει με ποιον ρόλο θα τοποθετείται!!!

 

Δείτε το θέμα που ανέδειξε το kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: