DEH

DEH

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Ο Δήμαρχος Εορδαίας, στη χθεσινή διαδικτυακή ημερίδα του ΚΙΝΑΛ, για την απολιγνιτοποίηση: “Έχουμε ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Ξέρουμε πότε θα “πεθάνει” η Πτολεμαίδα 5 αλλά δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει”

Στη διαδικτυακή τηλεδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ, για την απολιγνιτοποίηση, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 25/6, παρουσία της Προέδρου Φ. Γεννηματά που βρέθηκε στην Κοζάνη, συμμετείχε, μεταξύ άλλων κι ο Δήμαρχος Εορδαίας Π. Πλακεντάς. Αφού επέκρινε τις καθυστερήσεις και τις διαρκείς αναβολές στην εκπόνηση του

master plan, γεγονός που παρομοίασε, όπως γίνεται κάθε φορά, με το νέο κύκλο του master chef στην τηλεόραση, αναρωτήθηκε αν αυτοί που ευαγγελίζονται το σχέδιο της βίαιης απολιγνιτοποίησης θα μπορούσαν να πουν, π.χ. στη Θεσσαλία, στους Λαρισαίους και τους Τρικαλινούς, να σταματήσουν να έχουν αγροτική παραγωγή; “Tην ίδια επίδραση που έχει να σταματήσει ο κάμπος της Λάρισας να παράγει, έχει και στη Δ. Μακεδονία να σταματήσουν τα ορυχεία κι οι Σταθμοί Παραγωγής”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Εορδαίας, ενώ επεσήμανε κι ένα παράδοξο γεγονός που συμβαίνει με τη νέα υπό κατασκευή λιγνιτική μονάδα 5, λέγοντας: “Έχουμε ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Ξέρουμε πότε θα “πεθάνει” η Πτολεμαίδα 5 αλλά δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει”.

kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: