DEH

DEH

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Κάτια Μακρή: Χεράκι - χεράκι πήγαιναν συνδικαλιστές και ΔΕΗ

Πώς σχολίασε και την ταλαιπωρία των πολιτών από τους συνδικαλιστές του μετρό
Στη «συμπόρευση» συνδικαλιστών και ΔΕΗ, όπως έδειξε και δικαστική απόφαση, αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.
«Το 2016, όταν ξεκίνησε η δίκη η ΔΕΗ δεν πήγε ως πολιτική αγωγή στο δικαστήριο , δεν εστράφη δηλαδή εναντίον τους – γιατι βεβαίως συνδικαλιστές και διοικήσεις πήγαιναν χεράκι – χεράκι. Οι  διοικήσεις έδιναν λεφτά για να έχουν εργασιακή ειρήνη και οι συνδικαλιστές τα έπαιρναν για ντόλτσε βίτα στην υγεία των κορόιδων, όπως λέει ο εισαγγελέας».
Η Κ. Μακρή σχολίασε και άλλη υπόθεση που αφορά συνδικαλιστές, την απόφαση για την σημερινή απεργία στο μετρό:  « Όλη ημέρα έχουμε απεργία στο μετρό και  χιλιάδες άνθρωποι ταλαιπωρήθηκαν. Ο  λόγος της απεργίας ;  Γιατι τους ζήτησε ο Τσακαλώτος περιορισμό εξόδων και βελτίωση των εσωτερικών λειτουργιών,  ώστε να αυξηθούν τα έσοδα». Το αποτέλεσμα, όπως πρόσθεσε η σχολιάστρια του Star ήταν να εκδώσουν μια «ανακοίνωση – φωτιά».
Κατέληξε στο σχόλιό της η Κ. Μακρή:
«Θα καταλάβαινα να αντιδρούν αν επρόκειτο να ιδιωτικοποιηθούν. Αλλά να αντιδρούν στον… ανορθολογισμό ; Το θεωρούν κανονικό αυτό;  Τελικά όλα τριγύρω αλλλαζουνε, εκτός απο τον κακώς νοούμενο συνδικαλισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: