DEH

DEH

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Γ. Βήττας για τις εξελίξεις με την ΔΕΗ: «Δεν είναι ώρα για πυροτεχνήματα και εντυπωσιασμούς. Ιδιαίτερα όταν αυτά τα λένε όσοι στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια την κυβέρνηση»

Σε σκληρό αγώνα κάλεσε εργαζομένους, τοπικές κοινωνίες και φορείς ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Βήττας, με αφορμή τις δυσάρεστες εξελίξεις με την πώληση του 40% της ΔΕΗ.
«Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι ένας σκληρός αγώνας. Να προλάβουμε να οργανωθούμε όλοι οι εργαζόμενοι και οι κάτοικοι της περιοχής για να αποτρέψουμε ένα έγκλημα που είχε σίγουρη κατάληξη. Χρειάζεται σύμπνοια απόψεων, ενότητα και συντονισμός στα αιτήματα και ξεκάθαρη στάση απέναντι στην κυβέρνηση αλλά και τα μελλοντικά σχέδια που προβάλλονται από τα υπόλοιπα κόμματα».
Ο ίδιος μάλιστα σχολιάζοντας τα όσα δήλωσαν κατά καιρούς πολλοί τοπικοί φορείς περί παραιτήσεων Βουλευτών, Περιφερειάρχη κ.ά. είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι ώρα για πυροτεχνήματα και εντυπωσιασμούς. Ιδιαίτερα όταν αυτά τα λένε όσοι στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια την κυβέρνηση», σχολίασε.
 
Tίνα Παπαντωνίου για το kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: