DEH

DEH

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Θ. Καρυπίδης: «Συστράτευση στον αγώνα των εργαζομένων της ΔΕΗ κατά του «ξεπουλήματος»

Συστράτευση στον αγώνα των εργαζομένων της ΔΕΗ κατά του «ξεπουλήματος», όπως χαρακτήρισε ο ίδιος την πώληση του 40% της ΔΕΗ, δήλωσε για ακόμη μια φορά ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης στο περιθώριο της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Ο ίδιος απευθυνόμενος προς τους εργαζομένους επανέλαβε: «αυτό τον αγώνα, (κατά του ξεπουλήματος της ΔΕΗ), θα τον πάμε μέχρι τέλους. Δεν θέλω να αισθάνονται οι εργαζόμενοι ότι υπάρχει μοναξιά….», είπε, θέτοντας μάλιστα το ερώτημά του για τα περί της εξίσωσης… της πώλησης των Λιγνιτικών Μονάδων: «δεν είναι εύκολο να βγει η εξίσωση. Το έχω ρωτήσει σε όλους. Όταν λένε για πώληση -που εγώ λέω ξεπούλημα- του 40% από ποιο 100% θα γίνει αυτό; Υπάρχει μια ασάφεια», είπε.
Ερωτηθείς σχετικά για τα όσα δήλωσαν κατά καιρούς πολλοί φορείς περί παραίτησης των Κυβερνητικών Βουλευτών, ο ίδιος είπε: «όπως και στο παρελθόν σε άλλα μείζονα ζητήματα, τους καλώ να παραιτηθούν από την Κυβέρνηση όχι σαν Βουλευτές. Το τι θα πράξουν είναι δικό τους θέμα. Στο τέλος του αγώνα που ευελπιστώ ότι θα είναι θετικός εάν υπάρξει κάτι διαφορετικό και υπάρξει το ξεπούλημα των εργοστασίων», ανέφερε εκτός των άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: