DEH

DEH

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Επίθεση του συνδικαλιστή του «Σπάρτακου» Άρη Βατάλη στον Γιώργο Παπαδάκη για τον άγριο καυγά στον «αέρα» με τον Γ. Αδαμίδη-Τι έγραψε στο Facebook

batalhs-arhs«Άγρια επίθεση σήμερα στον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ χάριν του δημοσιογραφικού εντυπωσιασμού και του λαϊκισμού, επειδή αιτιολόγησε τον λόγο των διακοπών Ηλεκ. Ενεργ προς κακοπληρωτές της ΔΕΗ οι οποίοι την φέσωσαν με 2 δις ευρώ και μοιραία θα αυξηθεί το ρεύμα κύρια στην οικιακή κατανάλωση.
Ο κ. Αδαμίδης υπερασπίσθηκε τα συμφέροντα της επιχείρησης και την απόφαση του Δ.Σ αυτής του οποίου ο πρόεδρος είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος του
προγράμματος αυτού για την ΔΕΗ.
Τόσο η ΔΕΗ
στην απόφαση της, όσο και το συνδικαλιστικό κίνημα αυτής ουδέποτε ζήτησαν ούτε συζήτησαν να κοπεί το ρεύμα σε όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες οι οποίες είναι ενταγμένες τόσο στο κοινωνικό τιμολόγιο, όσο και στο προνοιακό.
Άλλωστε το Σ.Κ. της ΔΕΗ πρωτοστάτησε τα προηγούμενα χρόνια να μην διακόπτετε το κοινωνικό αγαθό της Ηλ. Εν. και συνελήφθη για αυτό (περίπτωση Φωτόπουλου).
Κάποιοι επιτήδειοι στις πλάτες των απλών συμπολιτών μας εκμεταλλεύονται τον νόμο και τους φορτώνουν τις υποχρεώσεις τους, κάνουν δηλ. αυτό που κάναν οι πολιτικοί από την μεταπολίτευση και μετά, με αποτέλεσμα η χώρα να υπερχρεωθεί και να χρεωκοπήσει.
Αυτή είναι η ουσία!!
Αλήθεια με 2 δις χρέος πως θα μπορέσει η ΔΕΗ να λειτουργήσει, πως θα υλοποιήσει τις επενδύσεις της (περί των 3 δις ευρώ, ανάπτυξη, θέσεις εργασίας), πως θα πληρώσει τους εργολάβους, πως θα πληρώσει του ιδιώτες παραγωγούς, πως θα πληρώσει τους προμηθευτές της, πως θα αποδώσει τους φόρους της στο κράτος;
ΠΩΣ;; Μα με τον απλούστατο τρόπο να αυξήσει στους υπόλοιπους το ρεύμα ή να εκποιηθεί περιουσία της η οποία θα περάσει «στα αφεντικά του κ. Παπαδάκη» (βλ. ιδιώτες) και τότε θέλω να δω την κοινωνική ευαισθησία τόσο των ιδιωτών που αποσκοπούν στο κέρδος αλλά και του κ. Παπαδάκη και του κάθε δημοσιογράφου Παπαδάκη.
Αν με ρωτήσετε για το αν ήταν υπερβολικός ο Γ. Αδαμίδης. Θα έλεγα πως ναι. Στον τόνο της φωνής του και σε ορισμένες φράσεις του, αλλά ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟΣ!!
Μας αρέσει, δεν μας αρέσει.»

http://kozanimedia.gr/?p=246871#.Vka0djahfs2

Δεν υπάρχουν σχόλια: