DEH

DEH

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: "ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΕΔΔΥ ΔΕΗ ''


Αποτέλεσμα εικόνας για λουκετοΤο κλεισιμο των ΠΕΔΔΥ ΔΕΗ Γ'ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - Λ.ΙΩΝΙΑΣ/Κ.ΠΑΤΗΣΙΩΝ -ΠΕΙΡΑΙΑ μεθοδευουν η ΓΔΑΝΠΟ-ΔΕΗ και η Διοικηση των ΠΕΔΔΥ με την συνεχη αφαιμαξη ιατρικου και νοσηλευτικου προσωπικου και μετακινηση τους σ'αλλα ΠΕΔΔΥ. Συνεχιζεται ετσι η υποβαθμιση των παρεχομενων υπηρεσιων Πρωτοβαθμιας Υγειονομικης Περιθαλψης στους Ασφαλισμενους του Ομιλου ΔΕΗ.
Η αδρανεια των συνδικαλιστικων στελεχων για το θεμα, σε αντιθεση με το εντονο ενδιαφερον τους για την ιδιωτικη
υγειονομικη ασφαλιση, που πουλαει ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ(ΠΣΥΠ-ΔΕΗ) , δινει το δικαιωμα να πραγματοποιουνται αυθαιρεσιες και οι Συναδελφοι Αποσπασμενοι στις υπηρεσιες του Ασφαλιστικου (Ιατροι-Νοσηλευτες-Διοικητικοι) να βρισκονται σε ανασφαλεια και ειναι αναστατωμενοι.
Πεντε χιλιαδες(5000) περιπου Συναδελφοι Εργαζομενοι και Συνταξιουχοι απ'ολη την Ελλαδα και ιδιαιτερως απο τα Νησια και την Αττικη που περιμεναν την αναβαθμιση των Ιατρειων σε Πολυιατρεια διαπιστωνουν οτι εξαπατηθηκαν οικτρα αφου μετα την καταργηση των ραντεβου ,ερχεται και η συρρικνωση και το κλεισιμο. Μετα τα χτυπηματα κατω απο την ζωνη των πολιτικων(ορα δηλωσεις Μητσοτακης-Μανος-Τζημερος-ΠΟΤΑΜΙ) στο Ασφαλιστικο μας, ερχονται τωρα οι μεθοθευσεις της ΓΔΑΝΠΟ-ΔΕΗ και της Δ/σης των ΠΕΔΔΥ να βαλουν την ταφοπλακα. Ηδη οι Συναδελφοι της Περιφερειας ζουν εντονα στις Περιοχες τους αυτην την υποβαθμιση. Καταγγελλουμε αυτες τις ενεργειες και καλουμε ολους τους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ σε εγρηγορση .
 Τελος καλουμε ολους τους Θεσμικους Συνδικαλιστικους φορεις των Εργαζομενων και των Συνταξιουχων να αναλαβουν τις ευθυνες τους και να προστατευσουν τα Ασφαλιστικα δικαιωματα ολων των Ασφαλισμενων του Ομιλου ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: