DEH

DEH

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Σ.Π.Μ.Τ.Ε. ΔΕΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για Σ.Π.Μ.Τ.Ε. ΔΕΗΣτις 7 Αυγούστου 2015, πραγματοποιήθηκε η τρίτη κατά σειρά συνεδρίαση  του Διοικητικού μας Συμβουλίου μετά τις δύο προηγούμενες  άκαρπες,με σκοπό την συγκρότηση σε Σώμα .
Όλα τα εκλεγμένα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο συμφώνησαν ότι σε αυτή τη συνεδρίαση και μέσα στο γενικότερο πολιτικό και εργασιακό περιβάλλον που βιώνουμε, θα  έπρεπε να βρεθεί εκείνη η ενωτική πρόταση για την άμεση λειτουργία του Συλλόγου μας.
Διαπιστώθηκε όμως ότι και αυτή τη φορά,  οι Συνδυασμοί  που συμμετείχαν στις εκλογές δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε μια πλήρη λειτουργική πρόταση που να λαμβάνει υπόψη της, τόσο το αποτέλεσμα των εκλογών, όσο και τη λειτουργία του Συλλόγου.
Έτσι στην ύστατη προσπάθεια διαμόρφωσης ενωτικής πρότασης, ώστε να συμμετέχουν όλες οι δυνάμεις σε ένα λειτουργικό προεδρείο και παρότι  η κοινή συνισταμένη όλων των προτάσεων που κατατεθήκαν για συζήτηση,  πρότεινε ο Πρόεδρος να προέρχεται από το ψηφοδέλτιο του «Μετώπου Πτυχιούχων Μηχανικών» , υπήρξαν διαφωνίες στην κάλυψη των υπολοίπων θέσεων .
Για το λόγο αυτό ο συνδυασμός της  «Ανεξάρτητης Κίνησης» αποχώρησε και επειδή δεν συμμετείχε στην σύνθεση του προεδρείου ο εν λόγω συνδυασμός ,  η  «Αγωνιστική Συνεργασία»  αποχώρησε  και αυτή από την συνέχεια της συζήτησης για τη συγκρότηση .
Λόγω των ραγδαίων εξελίξεων  στην Ελληνική Κοινωνία και ιδιαίτερα στο χώρο του  εργασιακού μας περιβάλλοντος, η πλειοψηφία του Δ.Σ., προκειμένου ο Σύλλογος μας να συμμετέχει  και  να λειτούργει στις συλλογικές διαδικασίες και  δράσεις   του συνδικαλιστικού μας κινήματος, πρότεινε και ψηφίστηκε η κάλυψη μερικών θέσεων του Προεδρείου  ώστε οι  υπόλοιπες κενές θέσεις να καλυφθούν στην επόμενη συνεδρίαση από  τους εκπροσώπους των συνδυασμών  που αποχώρησαν.
Συγκεκριμένα η μερική σύνθεση του Προεδρείου του Διοικητικού μας Συμβουλίου έχει ως εξής :
Πρόεδρος :     Γεωργίου Κώστας
Αντιπρόεδρος: ………………
Γενικός Γραμματέας : Αναγνώστου Αντώνης
Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: …………………
Β΄ Αντιπρόεδρος Υπεύθυνος Οικονομικών : ………….
Οργανωτικός Γραμματέας: Υφαντής Βαγγέλης
Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων: Βαρσάμης  Κώστας
Μέλη  :   Λυρατζάκης Αντώνης
Παπαδόπουλος Ζαχαρίας
Μουτάκης Φώτης
Παρίντας Θεμιστοκλής
Λαβός Νίκος
Καψάλης Βασίλης
Κούρος Ηλίας
Κερκεμέζος  Ηλίας
Ψαράς Στέφανος

Δεν υπάρχουν σχόλια: